SANNA YRJÄNÄN TALVIRUNOKILPAILU 2023

Sanna Yrjänän talvirunokilpailu kutsuu sinut kirjoittamaan talvirunoja. Eino Leinon Nocturne on yksi parhaita kesäyön tunnelmaa kuvaavia runojamme. Nyt etsinnässä on ennen julkaisemattomia tulevia klassikkoja, joissa tiivistyvät osuvalla ja kuulaalla tavalla talviset tunnelmat! Muoto on vapaa, mutta kirjallinen.

Kirjoittajien luovuutta haastaaksemme järjestämme kilpailun syksyn aikaan. Lähetä talvirunosi 20.10. mennessä sähköisesti pdf-muodossa osoitteeseen yhdistys@huutomerkki.fi. Runot toimitetaan esiraadille ja päätuomari FT Sanna Yrjänälle anonyymeina.

Kirjoita sähköpostin otsikko muotoon “Kilpailutyön nimi / Nimimerkki”. Nimeä pdf-tiedosto samoin. Kirjoita sähköpostin tekstikenttään työsi nimi, nimimerkkisi, oikea nimesi ja yhteystietosi. Älä kirjoita oikeaa nimeäsi pdf-tiedostoon.

Kilpailu on avoin kaikille. Runojen tulee olla suomenkielisiä. Huom! Kukin osallistuja voi lähettää kilpailuun korkeintaan kolme runoa. Käsinkirjoitettuja tekstejä ei oteta vastaan. Palkintosumma on 200 euroa, joka jaetaan kolmen parhaan runon kesken. Voittajat julkistetaan ja palkitut runot esitetään 25.11. järjestettävällä Huutomerkki ry:n Musteklubilla, paikka on Pop Up Klonkka osoitteessa Hallituskatu 20, Oulu. Tarkemmat tiedot klubista ilmestyvät yhdistyksen sivuille myöhemmin.

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ennen julkistamistilaisuutta. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Huutomerkki ry:n kanssa.

Järjestelytoimikunnan psta, Jukka Käräjäoja

Lisätietoja: Jukka Käräjäoja
040 7050 190
jukka.karajaoja@oulu.fi