Liity jäseneksi

Huutomerkin jäsenenä edistät osaltasi yhdistyksen toimintaa ja saat useita etuja, halutessasi esittelyn itsestäsi Huutomerkin kotisivuille sekä mahdollisuuden osallistua vain jäsenille tarkoitettuihin kirjoittajatyöpajoihin. Lisäksi alennuksia tuotteistaan tarjoavat yhteistyökumppanimme (ks. alla). Huutomerkki ry:n jäseneksi pääset maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun 15 euroa tilille FI95 5741 3620 4865 29. Kirjoita viitekenttään ”Huutomerkki 2021”.

Hallauksen mukana saat myös jäsenkortin, jota näyttämällä pääset osalliseksi yhteistyökumppaneidemme jäseneduista. Huutomerkin jäsenedut vuonna 2021:

Huutomerkin jäsenedut vuonna 2021:

Ravintola Tuba – Food and Lounge (Mannenkatu 2)
Kaikista ruokalistan annoksista 10 % alennus (lounas tauolla koronatilanteen vuoksi)
www.tuba.fi

Ravintola Rauhala (Mannenkatu 1)
Teemabrunsseista ja joulubuffetista alennus 10 % (lounas tauolla koronatilanteen vuoksi)
www.ravintolarauhala.fi

Tähtitornin kahvila ja kirjakauppa (Linnansaari 1)
(Avataan vappuna, tarjoukset ilmoitetaan myöhemmin)
www.tahtitorninkahvila.fi

JoJo – Oulun tanssin keskus (Hallituskatu 7)
Huutomerkin jäsenet pääsevät kuudella eurolla esityksiin, joista tiedotamme erikseen kevään mittaan tammi- ja helmikuun esitysten siirryttyä tuonnemmaksi. Seuraava jäsenedun sisältävä esitys on Nykyteatteri Vera Audentian väkivallan eri muotoja käsittelevä teos Enää hengitin, muuhun en pystynyt. Esitysajankohdat ja muuta ajantasaista tietoa löytyy sivuilta www.jojo.fi/muutoksia-jojon-kevatohjelmistoon-2021/

Kansallisen audiovisuaalisen arkisto KAVI (Elokuvateatteri Studio, Hallituskatu 7.)
Oulun kevään sarja pyritään aloittamaan koronarajoitusten hellittäessä mahdollisimman pian. Liput esityksiin maksavat Huutomerkin jäsenille viisi euroa. Jäsenedun tarjoaa Saga Vera Oy (www.sagavera.com). Linkistä voi seurata tilannetta: www.kavi.fi/elokuva-arkisto-myos-verkossa-2/aluesarjat/oulu/

Ilmoitathan myös osoitetietosi sähköpostiimme jos olet uusi jäsen tai osoitetietosi ovat muuttuneet osoitteeseen yhdistys@huutomerkki.fi. Lähetämme sinulle vuoden 2021 jäsenkortin, jolla voit nauttia yhteistyökumppaneidemme tarjoamista jäseneduista. Perinteiseen tapaan yhdistys on postittanut jäsenilleen myös uusimman Hallaus-kausijulkaisunsa, mutta valitettavasti vallitseva taloustilanne on pakottanut toimituskunnan miettimään uusia konsepteja Hallauksen eksistenssin jatkumiseksi. Kehitysnäkymistä tulee pikapuoliin tietoutta Halluksen kotisivuille www.hallaus.fi. Lisäksi pyrkimyksenä on elvyttää Huutomerkin jäsenille tarkoitetut maksuttomat kirjoittajapajat.