Liity jäseneksi

Huutomerkin jäsenenä edistät osaltasi yhdistyksen toimintaa ja saat useita etuja, halutessasi esittelyn itsestäsi Huutomerkin kotisivuille sekä mahdollisuuden osallistua vain jäsenille tarkoitettuihin kirjoittajatyöpajoihin. Lisäksi alennuksia tuotteistaan tarjoavat yhteistyökumppanimme (ks. alla). Huutomerkki ry:n jäseneksi pääset maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun 15 euroa tilille FI95 5741 3620 4865 29. Kirjoita viitekenttään ”Huutomerkki 2022”.

Lähetämme sinulle postissa jäsenkortin, jota näyttämällä pääset osalliseksi yhteistyökumppaneidemme jäseneduista. Huutomerkin jäsenedut vuonna 2022:

Huutomerkin jäsenedut vuonna 2022:

Ravintola Tuba Food and Lounge (Mannenkatu 2)

Kaikista ruokalistan annoksista 10 % alennus.
www.tuba.fi

Ravintola Rauhala (Mannenkatu 1)
Teemabrunsseista ja joulubuffetista alennus 10 %

www.ravintolarauhala.fi

Tähtitornin kahvila ja kirjakauppa (Linnansaari 1)
Puolen litran hanaolut, Kukko, Original lonkku tai Crowmoor 6 €. Kirjoista 10 % alennus.
www.tahtitorninkahvila.fi

JoJo – Oulun tanssin keskus (Hallituskatu 7)
Jäsenkortilla pääsylippu 6 euroa esityksiin, joissa maininta “JoJon jäsenhinta”. Ohjelmisto löytyy linkistä: www.jojo.fi/ohjelmisto/

Kansallisen audiovisuaalisen arkisto KAVI (Elokuvateatteri Studio, Hallituskatu 7.)
Huutomerkin jäsenet pääsevät esityksiin 5 euron lipuilla. Jäsenedun tarjoaa Saga Vera Oy (www.sagavera.com)

Ilmoitathan myös osoitetietosi sähköpostiimme jos olet uusi jäsen tai osoitetietosi ovat muuttuneet osoitteeseen yhdistys@huutomerkki.fi. Lähetämme sinulle vuoden 2021 jäsenkortin, jolla voit nauttia yhteistyökumppaneidemme tarjoamista jäseneduista. Perinteiseen tapaan yhdistys on postittanut jäsenilleen myös uusimman Hallaus-kausijulkaisunsa, mutta valitettavasti vallitseva taloustilanne on pakottanut toimituskunnan miettimään uusia konsepteja Hallauksen eksistenssin jatkumiseksi. Kehitysnäkymistä tulee pikapuoliin tietoutta Halluksen kotisivuille www.hallaus.fi. Lisäksi pyrkimyksenä on elvyttää Huutomerkin jäsenille tarkoitetut maksuttomat kirjoittajapajat.