Vuoden 2016 Muusa-kirjoituskilpailu on käynnistynyt!

Perinteinen Muusa-kirjoituskilpailu on käynnistynyt. Kilpailussa haetaan jälleen lahjakkaiden kirjoittajien kaunokirjallisia tuotoksia. Aiheena tänä vuonna on ”Päätös”. Kilpailun päätuomarina toimii Kooma-vaatemerkin perustaja ja galleristi Antti Putkonen.

Kilpailu on avoin kaikille, jotka eivät ole julkaisseet omaa kaunokirjallista teosta. Omakustanteet tai antologiat eivät ole este. Tekstien tulee olla ennen julkaisemattomia ja suomenkielisiä. Tyylilaji on runo tai proosa, ja enimmäispituus viisi liuskaa. Fonttikoko on 12, ja vain yhdelle puolelle liuskaa saa kirjoittaa. Emme ota vastaan käsinkirjoitettuja tekstejä.

Kilpailutyöt postitetaan osoitteeseen:

Huutomerkki
c/o Kaltio
PL 42
90015 Oulun kaupunki

Kilpailutöiden tulee olla perillä 20.7. mennessä (ko. päivän postileima riittää). Kuoren päälle merkitään ”Muusa-kirjoituskilpailu”, ja mukaan liitetään erillinen pelkällä nimimerkillä varustettu kirjekuori, jonka sisällä on nimimerkin lisäksi oikea nimi ja yhteystiedot.

500 euron suuruinen palkintosumma jaetaan parhaiden kirjoitusten kesken. Voittajatekstejä julkaistaan Kulttuurilehti Kaltiossa ja Huutomerkki ry:n Hallaus-kausijulkaisussa.

Voittajat julkistetaan Ravintola Tubassa (Mannenkatu 2) pidettävällä Muusaklubilla 13.8. klo 20 alkaen. Kilpailun järjestävät Huutomerkki ry, UKI Arkkitehdit Oy, kulttuurilehti Kaltio ja Tähtitornin Kahvilan Kesäkirjakauppa.
Lisätietoja voi tiedustella ensisijaisesti sähköpostitse yhdistys(at)huutomerkki.fi tai puhelimitse puheenjohtaja Tarja Longi-Korpualta (040 734 4093).