Tervetuloa Huutomerkin vuosikokoukseen ke 8.5. klo 17 Valveella

Hei huutomerkkiläiset!

Kutsun teidät yhdistyksen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 8. toukokuuta 2024 Valveen kahvila Paljetissa. Kokouksessa käsitellään viime vuoden toimintaa, suunnitellaan seuraavaa kautta sekä päivitetään hallituksen kokoonpanoa.Kaikki jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan kokoukseen!Tänä vuonna näkisin oikein mielelläni teidät kokouksessa, sillä hallituksemme kaipaa uusia jäseniä.

Huutomerkin hallitustoiminta on erittäin kevyttä ja se sopii hyvin päivätyön tai muiden järjestöpestien ohelle: kokouksia on vuodessa 4-5, ne ovat usein ripeitä ja ne voidaan pitää etä- tai sähköpostikokouksena. Usein hallituslaiselle riittää pelkkä kokouksiin ja sähköpostikeskusteluihin osallistuminen, jos hän ei halua tai ehdi tehdä enempää.Jos hallituslainen haluaa osallistua toimintaan kokouksia laajemmin, voimme keskustella hänen, tulevan puheenjohtajan ja tuottajan kanssa, mikä olisi sopiva keino kehittää Huutomerkkiä. Tämä voi olla esimerkiksi tapahtumista somettaminen, Hallaus-julkaisun elvyttäminen tai yhdistyksen jäsenetujen kehittäminen.

Hallituksen rooli Huutomerkin toiminnassa on kevyt, mutta tärkeä. Ilman toimivaa hallitusta yhdistys ei pysyisi kasassa.Jos hallitustoiminta kiinnostaa, tule kokoukseen ja kysy lisää! Mulle voi lähettää myös sähköpostia osoitteeseen alnikula (at) gmail (dot) com.

Nähdään vuosikokouksessa!

t. Aleksi Nikula

PJ

HUUTOMERKIN YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS

AIKA: keskiviikkona 8.5.2024 klo 17.00

PAIKKA: Kulttuuritalo Valve, kahvila Paljetti (Hallituskatu 7, Oulu)

1) Kokouksen avaus

2) Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi (2) ääntenlaskijaa.

3) Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.4) Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi.

5) Käsitellään yhdistyksen edellisen vuoden toimintakertomus.

6) Käsitellään edellisen vuoden tilinpäätös, toiminnantarkastajien lausunto ja vahvistetaan tilinpäätös.

7) Päätetään vastuuvapauden myöntämisestä kyseessä olevan tilikauden hallitukselle sekä muille tili- ja vastuuvelvollisille.

8) Päätetään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma.

9) Päätetään seuraavan vuoden jäsenmaksut.

10) Päätetään seuraavan vuoden talousarvio.

11) Valitaan yksi toiminnantarkastaja ja yksi varatoiminnantarkastaja.

12) Valitaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja sekä kuudesta yhdeksään (6-9) hallituksen varsinaista jäsentä ja yhdestä kahteen (1-2) varajäsentä.

13) Käsitellään aloitteet ja hallituksen niistä antamat lausunnot

14) Kokouksen päättäminen