TAMMIKUUN MUSTEKLUBI POP UP KLONKASSA 27.1 KLO 20-23

Tervetuloa nauttimaan Huutomerkki ry:n tammikuisen Musteklubin monipuolisesta ohjelmasta Pop up näyttämö Klonkkaan (Hallituskatu 20).

Ohjelma:

KIRJAVIERAS: JANNE NEVALA
Janne Nevala kertoo uusimmasta teoksestaan Virkistysiltapäivä (Momentum Kirjat) sanoin ja sävelin. Metsäkylän kunnan virkistysiltapäivä saa uuden käänteen, kun osa työntekijöistä saa tarpeekseen Luontopäivän ohjelmasta ja lähtee omille teilleen. Kapinanelikon mukana kulkee Johanna, juuri paikkakunnalle muuttanut laitoshuoltaja. Tragikoomisen vaelluksen aikana uusien tuttavuuksien roolit ja keskinäiset suhteet vaihtelevat. Kuka johtaa ja kenen työ on tärkeää? Janne Nevala on liminkalainen kirjasto- ja kulttuurijohtaja.

KIRJAVIERAS: UOLEVI HAAPALA
Uolevi Haapalan uusin runoteos kantaa nimeä Timantteja yöpöydällä (Mediapinta). Uolevi esittelee kokoelmaansa lukunäyttein. Uolevi Haapala on hailuotolaisen rovasti Timo Juntusen alter ego ja hyvää vuosikertaa 1958, jolloin syntyivät myös Henrik Dettmann ja Madonna. Kirjoittamisen lisäksi Uolevi on tehnyt musiikkia, näytellyt ja tanssinut. Hän asuu rakkaansa Anne-Maria Haapalan, Nadja-kissan, kanojen ja lampaiden kanssa Hailuodon vanhassa pappilassa.


RUNOESITYS: HEIKKI KERÄTÄR
Runomuotokuvia Alice Neelin hengessä, neulanvaihtopisteeltä ja muualta.

JUKKA TAKALO: KYSY MITÄ TAHANSA MARTINNIEMEN MAANNOUSUSTA
Yleisökysymyksiin vastaa kuplettitaiteilija, poplaulaja ja kirjailija Jukka Takalo, joka on harrastanut kotipaikkakuntansa Martinniemen maannousun ja korkeuskäyrien tutkimusta yli 15 vuotta. Kysy mitä tahansa aiheesta x -sarjassa aiheina ovat olleet aiemmin mäkihyppy, maailmankaikkeus, veneenrakentaminen, Raamattu, betonibrutalismi, rullalautailu, ruumiinavaus, showpaini, tee, kädenvääntö, sananmuunnokset, Tintti-sarjakuvat, pöytäroolipelit, e-urheilu, meditaation haittavaikutukset, burleski, kampaamoala, polkujuoksu, bi- ja panseksuaalisuus, jääpalloerotuomarointi, Kalkitos-siirtokuvat sekä veturinkuljettajan ammatti.

MUSIIKKIA: DUO HAAPALA & KAISANLAHTI
Haapala & Kaisanlahti duon Uolevi Haapala on luotolainen monitaiteilija, jonka folkbiisit ovat tulleet tutuiksi muun muassa Hailuodon Musiikkipäiviltä. Elina Kaisanlahti on Oulussa asuva kemijärveläislähtöinen laulaja-lauluntekijä, joka on tehnyt musiikkia esimerkiksi yhtyeissä Elaine ja Kaisanlahti Sisters. Elinaa ja Uolevia yhdistää musiikillinen sielunkumppanuus. Luvassa on tunteikasta, popahtavaakin musiikkia ja sekä tietenkin runoutta!

MUSIIKKIA: KONIHAUTA
Taivalkoskella 1980-luvulla alkunsa saanut yhtye soittaa koillismaabluesia, jossa on mukana aimo annos suomirockin alkuperäistä voimaa! Yhtye esiintyy klubilla akustisella kokoonpanolla. Nyt on vimpan päälle svengimeininkiä, kuten Kalle Päätalo jo aikoinaan totesi.

Liput 5 € ennakkoon, ovelta 7 € (vain korttimaksu). Liput täältä: Billetto.fi

Klonkassa on anniskeluoikeudet ja monipuolinen olutvalikoima! Ikäraja K18. Pubissa käytössä vain korttimaksu. Tilaan ei ole esteetöntä kulkua, eikä tilassa ole esteetöntä wc:tä. Pyydämme tarvittaessa olemaan meihin yhteydessä ennakkoon, niin voimme avustaa tilaan pääsyssä. Yhteydenotot: akseliklonk@gmail.com