OULUN MUUSAJUHLIEN OHJELMISTO JULKAISTU

Oulun Muusajuhlat on Oulun seudun merkittävin kirjallinen kulttuuritapahtuma, jonka ohjelmatarjonnasta riittää valinnanvaraa kaikenikäisille sanataiteen ystäville.

17. Muusajuhlat järjestetään 11.–16.8.2020. Tapahtumat keskittyvät Oulun kaupunginkirjastoon ja Oulun kirjallisuuden talolle sekä ravintola Tubaan, mutta tapahtumia on myös muissa ravintoloissa, kirjastoissa ja Oulun lähikunnissa. Suurin osa tapahtumista on pääsymaksuttomia.

Tänä vuonna tilaisuudet toteutetaan normaalia pienemmällä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla. Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia.

Ohjelma löytyy Oulun juhlaviikkojen sivuilta linkistä:

https://www.oulunjuhlaviikot.fi/etusivu/tapahtuma/muusajuhlat/

“Kirjallisuus on kokemista, aistien, ajatusten ja tunteiden sisäistä esipuhetta, harhailua ilman ahdistusta, ihmettelyä, verkko mielen ja kielen meressä, riippusilta unen ja toden välillä, polkuja hetkien, musiikin, unien ja mielikuvien metsässä. Ilman kirjallisuutta elämä on pelkkiä tosiasioita ja tilastoja, budjetti, maanantaiaamuinen kehityskeskustelu, parisuhde ilman rakkautta, ystävyys ilman luottamusta, yö ilman unia, ei mitään.”

Jukka Tervo

*
KIRJOITTAJAKOULUTUSTA MUUSAJUHLILLA

Vielä ehtii ilmoittautua Tommi Parkon Kerro runolla -verkkokurssille, joka pidetään 15.-16.8. Oulun Muusajuhlilla.

”Jos runon ilmaisukeinot tuntuvat joskus hankalilta, helpotusta tilanteeseen tuo Tommi Parkon kaksipäiväinen intensiivikurssi. Kurssilla perehdytään tiiviiseen ilmaisuun ja erilaisiin runolla kertomisen keinoihin, kuten analogisuuteen, simultaanisuuteen ja assosiatiivisuuteen.”

Tarkemmat tiedot kurssista löytyvät linkistä:
https://www.ppkyo.fi/fi/etusivu/