MUSTEKLUBI 24.7. KLO 20

Tervetuloa Huutomerkki ry:n heinäkuiselle Musteklubille!

Ohjelma:

Kertojan ääni -podcast elävänä lavalla

Sukella kirjallisuuden nurjalle puolelle Essi Aalhon ja Jukka Aalhon kanssa Kertojan ääni -podcastin livenauhoituksessa! Kertojan ääni on Suomen vanhin kirjoittamispodcast, joka jalkautuu nyt ensimmäistä kertaa Musteklubin lavalle. Virittäydy tunnelmaan kuuntelemalla aiemmat jaksot osoitteessa www.kertojanaani.fi.

Runolautakunta

Runolautakunta kokoontuu jälleen. Yleisö ja runolautakunnan jäsenet saavat kuullakseen lausuntataiteellisesti esitettyjä runoja, jotka lautakunta pisteyttää ja arvioi omien makumieltymystensä mukaisesti. Lautakuntalaisina vakiokasvot Matti A. Kemi ja Jarkko Korpua sekä perinteinen yllätysvieras.

Kysy mitä vain mäkihypystä!

Yleisön kysymyksiin vastaa ex-mäkihyppääjä, valmentaja ja lajiasiantuntija Tuomas Virtanen, joka ei taatusti jää sanattomaksi minkäänlaisen kysymyksen edessä, oli sitten aiheena mäkihypyn filosofiset, tekniset ja henkiset ulottuvuudet tai vaikkapa lajiin liittyvä triviatieto.

Uusi Rakkaus

Klubin päätteeksi esiintyy uunituore duo (kuvassa). Duossa kitaroivat ja laulavat Niko Laamanen ja Juha Pääkkö. ”Uusi Rakkaus -duon Suomirock* muuttaa kaiken”, julistaa Pääkkö ja jatkaa: ”Se poistaa pelon ja luo euforisen riemun tunteen yöunien kustannuksella”
Jos tarkkoja ollaan ja oikein silmin katsotaan, niin Uusi Rakkaus on kuusihenkinen rokkibändi, joka nyt alkutaipaleellaan esiintyy Musteklubilla parimuodostelmassa.

Klubille on vapaa pääsy.

* Suomirock on yleisnimitys suomalaiselle rockmusiikille. Suppeammassa merkityksessä se tarkoittaa suomenkielistä rockmusiikkia. (Lähde: Wikipedia)