OULUN MUUSAJUHLIEN OHJELMA ON JULKAISTU

Poikkitaiteellinen sanataidefestivaali Oulun Muusajuhlat tarjoilee 15.–20. elokuuta kuuden päivän ajan kymmeniä sanataiteellisia tilaisuuksia poikkitaiteellisella otteella kaikenikäisille. Ohjelmassa on paljon mielenkiintoista sisältöä lukuisista kirjailijavieraista aina musiikkiin.

Festivaalilla esiintyy yksi Tanskan merkittävimmistä nykykirjailijoista, Kim Leine, ja uutuusteoksistaan kertovat muun muassa Kari Väänänen, Lola Odusoga ja Risto Isomäki. Muusajuhlien monipuolisia iltaklubeja tähdittävät esimerkiksi Litku Klemetti ja Peltokurki.

Yksi festivaalin helmistä on OulunsaloSoi -kamarimusiikkifestivaalin kanssa yhteistyössä toteutettava Näin unta kesästä kerran -runokonsertti, jossa suomalaisten rakastama näyttelijä Seela Sella lausuu Eino Leinon runoja ja tekstejä. Mukana esityksessä ovat sopraano Pia Freund, sellisti Louna Hosia sekä pianisti-laulaja Taina-Maaria Rautasuo.

Muusajuhlien ohjelmistosta on nähtävillä Oulun juhlaviikkojen verkkosivuilla: www.muusajuhlat.fi

Tervetuloa Muusajuhlille innoituksen lähteille!

Oulun Muusajuhlat on Ekokompassi-tapahtuma. Ole mukana vähentämässä sen ympäristövaikutuksia. www.oulunjuhlaviikot.fi/ymparisto/