MUSTEKLUBI TUBASSA 9.9. KLO 19-22

Huutomerkin syyskuinen Musteklubi tarjoilee jälleen monipuolista ohjelmaa. 

PIENOISPANEELI: ANARKISMI – VAPAUDEN FILOSOFIA

Toiseuden anarkistit Pekka Peni ja Antti Leppäniemi keskustelevat vapauden muodoista. Keskustelu kurvailee Chomskyn, Gandhin, Kropotkinin jne. ajatuksista Taolaisuuden kautta nykypäivän sovelluksiin, kuten open source, kryptovaluutat tai 3,5 % nykyaikaisen passiivisen vastarinnan kuvana.

HILTUNEN & SARJA: RUNOUTTA JA KONEMUSIIKKIA
Hiltunen & Sarja yhdistelee spoken word -runoutta konemusiikkiin ja orgaanisiin äänimaisemiin. Hybridi mukailee elämää: keskustelut ja havainnit yltyvät puhdistavaksi juhlaksi, ja pian tanssi on loppunut. Joona Hiltunen on muusikko, äänisuunnittelija ja elektronisen musiikin tekijä, joka julkaisee soolotuotantoaan Kas Kan -nimen alla. Katariina Sarja on Loska -runozinen toinen päätoimittaja, runoilija ja teatterintekijä Puskakollektiivi -ryhmässä.

AAPO KUKKO: PIENI OODI PAAVO RINTALALLE

Kulttuurin sekatyömies Aapo Kukon lyhyt ylistyslaulu kirjailija Paavo Rintalalle, jonka tuotanto ankkuroituu vahvasti Ouluun ja kauneuden attribuuteille.

JUSSI P NIINKU PEKKA

Jussi P Niinku Pekka esittää suomenkielistä kokeellista folk-musiikkia tajunnan harmaalta alueelta (laulu & akustinen kitara). Aivofolk Levyt julkaisee tänä syksynä hänen debyyttilevynsä Ihmeparantaa ja Väliusva.

MUSTI JA LÄNNEN NOPEIN

Uusi Oulun seudulta ponnistava yhtye sekoittaa musiikissaan vanhaa iseklmää, countrya ja juurevaa rokkausta. Yhtyeen soundiin ovat vaikuttaneet ainakin Badding, Agents, Tapio Rautavaara T-Bone Burnett, ZZ Top sekä CCR. Rock ja iskelmä lyövät kättä juurevalla maaperällä. Musti ja Lännen Nopein kertoo tarinaa erämaan ääreltä. Musiikissa kaikuu eletty elämä, intohimo lajiin ja Texasin kuu.

Musti: laulu ja kitara
Viljo: kitara
Mikko: basso
Valtteri: rummut

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Tervetuloa!

www.tuba.fi