MUSTEKLUBI TUBASSA 20.5.

Jo muutamaankin kertaan peruttu Musteklubi yrittää jälleen nousta Lasaruksen lailla eläväin kirjoihin, nyt uusi laskettu aika on 20.5. ja paikka Tuba Food and Lounge (Mannenkatu 1, Oulu).Huomioikaamme kuitenkin perinteiseen tyyliin, että tilaisuus järjestetään vain, jos koronarajoitukset ovat poikkitaiteellisille kekkereille suotuisat!Alla ohjelma:

IMITAATIOKISA

Musteklubin avaa yleisölle avoin imitaatiokisa. Multikulturelli paikallistaiteilija Aapo Kukko esittää imitaatioita, ja yleisön tehtävänä on arvata kuka henkilö on kyseessä! Parhaat hoksaajat kastellaan tuotepalkinnoin.

RUNOVIDEO: VUOKAAVIOMIEHET

Esitysvuorossa Susinukke Kosolan runovideo Vuokaaviomiehet, taiteilijan tilaustyö Varsinais-Suomen Runoviikolle. Susinukke Kosola: ”Varsinais-Suomen Runoviikko tilasi minulta runovideon. Päätin käyttää tilaisuuden kertomalla, miten lakkasin olemasta mies koska miehuus tuntui samalta kuin Rick olisi ampunut portaalin vatsaani ja sisuskaluni olisivat valuneet ulos vieraalle planeetalle. Videolla kuullaan myös miesasialiikkeen tulkinta Vanhus ja meri -klassikosta ja diagnosoidaan kommenttikenttien mutta entäs miehet -miehet.”

RUNOVIDEOLAUTAKUNTA

Esityksen jälkeen estradille kokoontuu Matti A Kemin ja Jarkko Korpuan runovideolautakunta yllätysvieraineen, joka pisteyttää ja arvioi omien makumieltymystensä mukaisesti juuri nähdyn runovideon.

KYSY MITÄ TAHANSA MAAILMANKAIKKEUDESTA

Kysy mitä tahansa aiheesta x -sarjan ensimmäisen osan otsikkona oli Kysy mitä tahansa mäkihypystä. Yleisön kysymyksiin vastasi tuolloin ex-mäkihyppääjä ja lajivalmentaja Tuomas virtanen. Nyt kysymyksiin vastaa tähtitieteilijä Pertti Rautiainen, joka ei taatusti jää sanattomaksi minkäänlaisen kysymyksen edessä, olipa sitten kyseessä maailmankaikkeuteen liittyvät filosofiset, tekniset tahi henkiset ulottuvuudet tai vaikkapa universumiin liittyvä triviatieto.

TRUBADUURI PANU AHTINEN

Laulava kalakauppias Panu Ahtinen suo antejaan tarinoimalla folk- ja pophenkisissä lauluissaan luonnosta, rakkaudesta ja murheesta. Ahtinen vaeltaa kitaransa kera suomalaissa erämaissa ja metsissä sekä nuoren (lue: varhaiskeski-ikäisen) miehen mielenmaisemassa.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

www.tuba.fi