Kellari open mic #12

Tervetuloa viettämään ystävänpäivää Kellari open miciin!

Tiistaina helmikuun 14. päivänä Snooker Timen alakerrassa mikki on jälleen auki, ja jokainen on tervetullut lausumaan omia runojaan ääneen yleisölle.

Helmikuun klubin lämmittelijäksi saapuu runoilija Aura Nurmi!

Nurmi on palkittu helsinkiläinen runoilija, jonka erityisintohimoina ovat niin kutsuttu amatöörirunous ja oikeudenmukainen, kestävä elämä.

Hänen runonsa käsittelevät rakkautta, kuolemaa, eriarvoisuutta ja köyhyyttä. Sisältövaroituksena perheväkivalta ja satunnainen riettaus.

Nurmelta on julkaistu kirjat Villieläimiä (2016) ja Leijonapatsailla (2020), ja tuleva romaani valmistuu Otavalta työnimellä Karkuteillä. Nurmi opiskelee kaikesta holtittomuudesta huolimatta taidehistoriaa ja kirjallisuustieteitä ja työskentelee museoalalla.

Lämppärin jälkeen mikki on vapaa juuri sinulle.

Muutamia ohjeita esiintymiseen liittyen:
– Open miciin ilmoittaudutaan paikan päällä.
– Sopiva esityksen pituus on noin 4 minuuttia, jotta kaikki halukkaat ehtivät lavalle. Halutessasi voit kuitenkin varata useampia esiintymisvuoroja!
– Huomaathan, että Kellarikollektiivi ry:n tilaisuuksissa pätevät turvallisemman tilan säännöt. Emme siis hyväksy esityksissä minkäänlaista syrjivää sisältöä.

Jos esiintyminen ei ole sinun juttusi, olet lämpimästi tervetullut nauttimaan esityksistä ja kannustamaan avomikittäjiä.

Klubit järjestetään Snooker Timen alakerrassa. Tila ei valitettavasti ole esteetön.

Tapahtuman tuottaa Kellarikollektiivi yhteistyössä Snooker Timen ja Huutomerkki ry:n kanssa.

Nähdään kellarissa!