HUUTOMERKKI RY 20 VUOTTA -SYNTYMÄPÄIVÄKLUBI-ILTA 25.11. KLO 19

Huutomerkki ry on ilahduttanut Oulun seudun runollista ja sanataiteellista elämää jo kahdenkymmenen vuoden ajan, joten on aika juhlia! Yhdistyksen perustavan kokouksen kutsui koolle Tuomo Heikkisen, Paavo J. Heinosen, Harri Holtinkosken ja Toni Kandelinin muodostama työryhmä 17.11.2003, ja Huutomerkin perustamisklubi pidettiin 25.11. Café Miloussa. Koska Milouta ei enää ole, perustajanelikko ei palaa rikospaikalle vaan Pop-up Klonkan kellariin (Hallituskatu 20, Oulu) perustamisklubin 20-vuotispäivänä lauantaina 25.11.


Luvassa on nostalgiaa, muisteluksia sekä runsaasti runoutta – ja tietenkin kakkukahvit. Heikkinen ja Holtinkoski esiintyvät soolona, Kandelin Sisyphean Men -kokoonpanonsa kanssa ja Heinonen äityy laulamaan vuodesta 2007 harvakseen keikkailleessa Duo Paavo ja Kari Plays The Doors suomeksi -yhtyeessä. Matkalaukkurunonkin Heinonen on luvannut kaivaa naftaliinista. Huutomerkin Musteklubien alkuaikojen muista vakioäänistä kuullaan ainakin Janne Aslak Räsästä.

Huutomerkin vuosikymmeniä muistelevat niin yhdistyksen puheenjohtajat kuin Hallaus-kausijulkaisun päätoimittajat kahden vuosikymmenen ajalta. Klonkkaan on kutsuttu myös muita Huutomerkin etenemiseen vaikuttaneita hahmoja, ja tilaisuudessa julkistetaan myös Sanna Yrjänän talvirunokilpailun voittajat. Taustamusiikista vastaavat NKOTB-klubin dj-kaksikko Pullukkapylly ja Toinen Tuleminen.

Pop-up Klonkan ovet avataan klo 19, ohjelma alkaa kahvitarjoilun lomassa noin 19.30 ja jatkuu puolille öin asti. Lippuja on rajatusti, ja niitä saa ennakkoon Billetto-palvelusta:

Peruslippu 12 €
Huutomerkin jäsenille 10 € (näytä jäsenkortti ovella)

https://billetto.fi/e/huutomerkki-ry-20-vuotta-syntymapaivaklubi-ilta-liput-896669

Liput sisältävät palvelumaksun. Mikäli juhlaa ei myydä loppuun ennakkoon, tapahtumailtana lippuja voi Klonkan ovelta ostaa vain kortilla 15 € hintaan (Huutomerkin jäsenille 10 €).

Klonkassa on anniskeluoikeudet ja maukkaasti monipuolinen olutvalikoima! Ikäraja K18. Pubissa käytössä vain korttimaksu. Tilaan ei valitettevasti ole esteetöntä kulkua, joten olethan tarvittaessa yhteydessä etukäteen avustaaksemme tilaan pääsyssä: akseliklonk@gmail.com


Lisätietoa tapahtumapaikasta: www.akseliklonk.fi/pop-up-nayttamo-klonkka/


Tervetuloa!