Hallauksen juhlanumeron uusi deadline 9.11.

Hallaus nro 17 ilmestyy joulukuussa. Aikakauskirjan kustantaja, kirjoittajayhdistys Huutomerkki ry täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta, minkä vuoksi kirjan teemana on Juhlat. Myös Muusa-kirjoituskilpailun aihe on sama.
Ihmisillä on tapana juhlia niin elämän kuin kuolemankin merkkihetkiä. Teeman voi ymmärtää yksilöllisesti tai yhteisöllisesti, eksistentiaalisesti tai eskatologisesti, karnevalistisesti tai symbolisesti. Juhlan merkiksi käy onnittelu- ja ylistysruno, kosminen diskopallo tai sanallinen sikarikin. Toivomme sekä bakkanaaleja että peijaisia.Siiinä missä joku menettää muistinsa, joku toinen tavoittaa ikuisuuden.
Tervetulleita ovat kaikki sanataiteen muodot esseistä ja runoista sarjiksiin, kollaaseihin ja kuvituksiin. Joka numerossa esitellään myös yksi kuvataiteilija. Teosten ihannepituus on 1-6 sivua, noin 350 sanaa per sivu. Kuvien tulee olla mustavalkoisia ja korkearesoluutioisia (300 dpi). Kirja on B5-kokoinen. Tiedostomuotojen tulee olla yleisiä (rtf, docx, doc, pdf, jpg). Pääsääntöisesti emme käsittele tekstitiedostoja, jotka on taitettu pdf-muotoon. Pelkkä linkki internetsivuille ei myöskään kelpaa. Tekstin erityinen muotoilu voidaan säilyttää, jos tekijä sitä toivoo.
Teosten tulee olla ennen julkaisemattomia (omakustanteita ja sähköistä julkaisua ei lasketa). Mukaan tulee liittää katuosoite, puhelinnumero sekä parin virkkeen vapaamuotoinen, julkaisukelpoinen esittely itsestä ja suhteesta pohjoiseen. Mahdollinen Huutomerkki ry:n jäsenyys on hyvä mainita. Teoksista ei makseta palkkiota. Hallaus voi käyttää niitä verkkoversiossaan, ellei tekijä sitä erikseen kiellä.
Lähetä teoksesi osoitteeseen jarkko.lauri@oulu.fi 9.11.2013 mennessä. Julkaisusta ilmoitetaan viimeistään kuukausi ennen aikakauskirjan ilmestymistä.

Kirjoittajayhdistys Huutomerkki ry kutsuu ja kiittää.