Vuoden ensimmäinen Musteklubi Tubassa la 10.1.

Vuoden ensimmäisellä Huutomerkki ry:n Musteklubilla vietetään kaksoisjulkkareita ja nautitaan vallan kauhian originellista musiikista! Klubi pidetään ravintola Tubassa (Mannenkatu 2, Oulu) tulevana lauantaina 10.1. klo 21 alkaen.

Eteläiseen Suomeen suuntautuvan kirjanjulkistamiskiertueensa alkajaisiksi Like Kustannuksen oululaiset kirjailijat LAURI AHTINEN ja JAAKKO MARKUS SEPPÄLÄ julkistavat uutukaisteoksensa toinen toistaan jututtaen.

Sarjakuvantekijä-multitaiteilija Lauri Ahtisen Homepäiväkirja on henkilökohtainen kertomus homehelvetistä, jossa Ahtinen perheineen joutui elämään ostettuaan omakotitalon. Kuvaa ja sanaa yhdistelevässä albumissa ilmeikkäät piirrokset ja avoin kerronta tarjoavat riipivän lukukokemuksen.

Jaakko Markus Seppälältä on julkaistu lyhytproosaa useissa kirjallisuuslehdissä, ja hän voittanut mm. Risingshadow-novellikilpailun. Nyt julkaistava esikoisteos Lemen on kuumeinen teknotrilleri lähitulevaisuuden maailmasta, jossa ihmistehtaat valmistavat raaka-ainetta suuryrityksille.

Julkkareiden jälkeen esiintyvät HEIDIN URKUMUSIIKKI sekä BLACK PEIDER.

Heidin Urkumusiikki ei ole mistään kotoisin, on joku sanonut, mutta kyllä se on – nimittäin Tuirassa sijaitsevasta sotkuisesta yksiöstä. Heidin Urkumusiikki eli HU keksii omat biisit, soittaa urkuja välttävästi ja on vakaasti päättänyt mokailla kesken biisien.

Supersankarin ja vapaapainijan ristisiitos Black Peider (kuvassa) on yhden miehen raivokas musiikillinen sHOW pienellä ässällä. Huutoa ja meuhkaamista äärirajojen tuolle puolen ja sieltä takaisin. Samat trikoot since 1999. Ei heikkohermoisille.

Klubille on vapaa pääsy,

Tervetuloa!