Tule mukaan tekemään PopUp-Hallausta 25.4.

Hei sinä luova ja/tai tuottelias persoona!
Etsitkö haasteita, tilaisuutta oppia uutta tai toteuttaa itseäsi?

Miten käyttäisit siihen varatut 24 tuntia?
Tule näyttämään taitosi Huutomerkki ry:n PopUp-Hallaus -tapahtumaan Oulun Kaijonharjun kirjastoon perjantaina 25.4. 2014 klo 9. Teemme muiden samanhenkisten kanssa mahtavan antologialehden alusta loppuun, taittopohjasta painovalmiiksi, lauantaiaamuun klo 9 mennessä!

Tuotoksen synnyttämiseen tarvitaan runoilijoita, novellisteja, piirtäjiä ja kuvataiteilijoita, mutta myös taittajia, oikolukijoita ja toimittajia. Kaikki taidot ovat tarpeen, eikä aiempaa kokemusta lehden teosta tarvita. Tärkeintä on oikea asenne – se tekemisen meininki. Toiminta ajoittuu tehtävän mukaan lähinnä joko ensimmäiseen tai jälkimmäiseen 12 tuntiin (klo 9-21 tai 21-9). Nukkumaan siis ehtii, mutta tehtävien ristiintekeminen sopii toki, jos tahtoa vielä riittää.

Kirjaston tilat ovat käytössä koko tapahtuman ajan, mutta aukiolotunteina (klo 11-17) tilassa liikkuu myös kirjaston asiakkaita ja työntekijöitä. (Vapaata riistaa esimerkiksi runollisiin muotokuviin!) Kirjasto tarjoaa käyttöön omia läppäreitään, mutta omat koneet ja ohjelmat ovat myös sallittuja, elleivät jopa suositeltavia. Alueella toimii PAN-Oulu verkko.

Valmistunut lehti julkaistaan Huutomerkki ry:n nettisivuilla, ja sitä tulostetaan muutama kappale Kaijonharjun kirjastoon asiakkaiden silmäiltäväksi.
Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tule siis paikalle yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Lehden teema päätetään ja tehtävät jaetaan aamulla klo 9, nähdään siis silloin!

Lyhyesti
Mitä: PopUp-Hallaus 24h

Missä: Oulu, Kaijonharjun kirjasto, Kalevalantie 5
Milloin: 25.4. klo 9 – 26.4. klo 9
Miksi: 24 tuntia haastetta, luovuutta ja elämää

Lisätietoa Milla Koramolta:

milla.koramo@outlook.com