Vuoden 2014 Muusa-kirjoituskilpailu on käynnistynyt!

Perinteinen Muusa-kirjoituskilpailu on käynnistynyt. Kilpailussa haetaan jälleen lahjakkaiden kirjoittajien kaunokirjallisia tuotoksia. Aiheena tänä vuonna on ”Harhat”. Se on myös aikakauskirja Hallauksen numeron 19 teema.

Kilpailu on avoin kaikille, jotka eivät ole julkaisseet omaa kaunokirjallista teosta. Omakustanteet tai antologiat eivät ole este. Tekstien tulee olla ennen julkaisemattomia. Tyylilaji on runo tai proosa, ja enimmäispituus viisi liuskaa. Fonttikoko on 12, ja vain yhdelle puolelle liuskaa saa kirjoittaa. Emme ota vastaan käsinkirjoitettuja tekstejä.

Kilpailutyöt postitetaan osoitteeseen:

Huutomerkki
c/o Kaltio
PL 42
90015 Oulun kaupunki

Tekstien tulee olla perillä 1.8. mennessä. Kuoren päälle merkitään ”Muusa-kirjoituskilpailu”, ja mukaan liitetään erillinen nimimerkillä varustettu kirjekuori, jonka sisällä on nimimerkin lisäksi oikea nimi ja yhteystiedot.

500 euron suuruinen palkintosumma jaetaan parhaiden kirjoitusten kesken, ja voittajateksti julkaistaan kulttuurilehti Kaltiossa. Toiseksi tullut teksti julkaistaan Hallauksen numerossa 19. Voittajat julkistetaan Muusaklubilla 16.8. klo 21 Nuclear Nightclubissa (Uusikatu 23, Oulu). Kilpailun päätuomarina toimii sarjakuvataiteilija ja Oulun kirjailijaseura ry:n varapuheenjohtaja Lauri Ahtinen.

Kilpailun järjestävät Huutomerkki ry, UKI Arkkitehdit Oy, kulttuurilehti Kaltio ja Nisperon Kahvilakirjat.

Jos kaipaat lisätietoja, laita sähköpostia osoitteeseen yhdistys(at)huutomerkki.fi.