MUSTEKLUBI TUBASSA 26.11. KLO 19

IMITAATIOKISA

Musteklubin avaa yleisölle avoin imitaatiokisa. Multikulturelli paikallistaiteilija Aapo Kukko esittää imitaatioita, ja yleisön tehtävänä on arvata kuka henkilö on kyseessä! Parhaat hoksaajat kastellaan tuotepalkinnoin.

RUNOVIDEO: MERKITTÄVÄT PUISTOT ALUEITTAIN

Esittämisvuorossa on tällä kertaa Juha Raution noin kahdeksan minuutin mittainen runovideo, joka sai ensi-iltansa Turussa Runoviikko-festivaalilla 13.11. Juha Rautio tunnetaan erityisesti vangitsevista esiintymisistään ja yhteistuotannoista eri alojen taiteilijoiden kanssa. Videon teksti on Raution kokoelmasta Sääntö 0 (Enostone 2019). Videon musiikki: Experimental SUMMER hits.

www.juharautio.com/kysymysmerkki

RUNOESITYS: NIIN KOVAA KU SULLA VAAN LÄHTEE RINNASTA

Katariina Sarja tuo lavalle kuvaelman nuoren naisen muistikirjasta, jonka tahmeat sivut ovat nähneet junia, kahviloita, yliopistokampusten käytäviä, yökerhojen vessojen wc-paperitelineitä ja homeisia treenikämppiä. Merkinnät pohtivat, millaista on olla lapsi aikuisen ruumiissa, millaista on elää kohtu sisällään, millaista on elää tyhjyys sisällään, millaista on lamaantua lakanoihin ja millaista syöksyä taivaalle ilotulitteena joka hiipuu pian pois, mutta pamahtaessaan valaisee hetkeksi kaiken ja häiritsee järjestyksiä. Esitys on kieleltään naiivi ja suora iloittelu, joka kirjoittaa ja puhuu koska vielä voi!

KIRJAILIJAVIERAILU: EEVA MARIA AL-KHAZAALI

Juuri ilmestynyttä runokokoelmaansa Paperi, haavoja (ntamo) esittelemään saapuu oululainen poeetta Eeva Maria al-Khazaali runonäytteiden kera. Teoksessa kirjallisuusinstituution feministisen kritiikin juonne uudessa sulautuu runoihin, jotka ovat yhtä kirkkaita ja ilmavia kuin hellittämättömästi pohtiviakin. Al-Khazaalilta on aiemmin julkaistu kokoelmat Unelma (ntamo 2009) ja Että näkisin siitä unia (ntamo 2018). Runoilijaa haastattelee Matti A. Kemi.

www.ntamo.net/product/947/eeva-maria-al-khazaali-paperi-haavoja-2020

TEAKISTA TIPPUNEET ESITTÄÄ: LEIDIT LAUTEILLA!

Miten käy keikan, kun koko kansan rakastamat Leidit (Katri Helena, Paula Koivuniemi, Marion Rung ja Lea Laven) jäävät keikkabusseineen liikenneruuhkaan? Show esittelee Leidien timanttisimmat iskelmäjyystöt, puuhkan huisketta sekä glitterin säihkettä, saattaapa siinä hulinassa vilahtaa muutama sankari sukkahousuissakin.


KONSERTTI: MAURI ANNELI NUMMINEN & COSTA RICA SOUL QUARTET

Illan päättää kuusihenkinen orkesteri Mauri Anneli Numminen & Costa Rica Soul Quartet, joka esittää kansantaiteilija M. A. Nummisen tunnetuksi tekemiä ikivihreitä klassikoita – ohjelmassa mm. Kotiharjun päällä, Olen nähnyt Helka-neidin kylvyssä ja Kumipallo.

Marko Kauppinen: nau’unta
Erik Ansio: kitara
Antti Tukio: mandoliini
Eros Korhonen: basso
Erkki Tuormaa: haitari
Pasi Aikio: rummut

Liput 7 euroa ovelta.

Tervetuloa!

Tilaisuus toteutetaan normaalia pienemmällä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla.

Tuba Food and Lounge. Mannenkatu 2, Oulu
www.tuba.fi