MUSTEKLUBI TUBASSA 15.12. KLO 20-22

Tervetuloa nauttimaan joulukuisen Musteklubin kirjavasta ohjelmasta! Ajankohta on torstai 15.12. klo 20-22, ja paikka tuttuun tapaan viihtyisä Tuba Food and Lounge osoitteessa Mannenkatu 2, Oulu.

Ohjelma:

KOSKETUSPINTOJA: PERSEILYÄ

Kosketuspintoja on uusi konsepti, jossa kulloisenkin käsiteltävänä olevan teoksen teemaa lähestytään keskustelijoiden omien elämänkokemusten kautta. Tällä kertaa lukukirjana on Heidi Holmavuon Pertti Tasavallan Perseilijä – Perseilyn käsikirja (Docendo 2021).

Väkevä ja monitasoinen perseilyn oppikirja kertoo, mikä on perseilyn syvin olemus ja miten perseillään huolella ja olan takaa. Pertille, perseilevälle labradorinnoutajalle, perseily on täysillä ja tunteella elämistä, ja Pertin tietä menestykseen on siivittänyt katkeamaton perseilyjen sarja.

Oululaiset kulttuurityöläiset Heidi Maria Huotari ja Epe Niiranen kertovat, millä eri tavoin perseily sen monissa eri esiintymismuodoissaan on heitä elämänsä aikana koskettanut.

PUOLIPANEELI: TEATTERI, MUSIIKKI, TEKSTIT JA ELÄMÄ

Antti Viitala ja Petri Jäärni keskustelevat teatteri- ja musiikkiprojektien työstämisistä. Miltä tuntuu kun tulee valmista, miltä kun ei? Antti Viitala on oululainen muusikko, kirjoittaja ja kulttuurituottaja. Petri Jäärni on Kemin kaupunginteatterin johtaja ja ohjaaja.

KIRJAILIJAVIERAILU: JUKKA TAKALO

Jukka Takalon Twiittijokisarjan julkaisukiertue huipentuu Musteklubille! Muusikkona ja Aknestik-yhtyeestäkin tunnetun Takalon syksyllä ilmestynyt omaelämänkerrallinen teos on nimeltään Twiittijokisarja (Valassaaret). 26-osainen twiittijärkäle on saanut innoituksensa Kalle Päätalon 26-osaisesta Iijoki-sarjasta.

”Tiivis lause on monesti hyvä” – Lukija

KOLJO

KOLJO on oululainen vuonna 2021 perustettu vaihtoehtoista rokkia soittava bändi. Yhtyeen esikois-EP Neptunus Mars julkaistiin viime vuoden joulukuussa. Bändi on vuoden aikana hakenut muotoaan ja tyyliään, kitaristi ja basisti ovat vaihtuneet ja nyky-KOLJO on aavistuksen rokkaavampi kuin levyllä. Lauluissa seikkailevat niin filosofit kuin bakteerit! Osa on omalla rujolla tavallaan pohdiskeleviä, osa taas perinteisempiä pop/rock-ralleja.

Jari Myllylä: laulu ja kitara
Samuli Kaltio: kitara ja taustalaulut
Olli Piirainen: koskettimet
Tomi Haapala: basso
Pasi Korhonen: rummut

KOLJOn julkaistut kappaleet ja keikkavideot löytyvät täältä:

www.youtube.com/channel/UCh_KRTHSb59vWpGQL5y7LBA

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

– inva-WC

– esteetön pääsy