Musteklubi 26.9. Nuclear Nightclubissa

Syksyn ensimmäinen Musteklubi perjantaina 26.9. klo 19 – 22 Nuclear Nightclubissa (Uusikatu 23, Oulu)

Ohjelmassa:

Pienoispaneeli:
sarjakuvataiteilijat Ilpo Koskela ja Aapo Kukko keskustelevat sarjakuvan käsikirjoittamisesta.

Kirjailijavierailu:
kirjailija Essi Kummu tarinoi uutuuskirjastaan Lasteni Tarina (Tammi).

Runoperformanssi:
Tanssija-koreografi Antti Kairakari tanssii Kari Peitsamon runon ”Perseitä perseitä perseitä”. Runon esittää Kari Miettunen.

Beatles kääntyy pohjoiseen:
Kolme henkilöä on valinnut kukin yhden The Beatles -yhtyeen kappaleen suomentaakseen sen omalla tavallaan, ja lukevat nyt suomennoksensa ääneen. Olenko minä kenties mursu? Suomentajina J. Aslak Räsänen, Antti Viitala sekä Jarkko Korpua. Käännökset arvostelee ja kommentoi raati, omalla tavallaan. Luonnollisesti biisit kuunnellaan myös!

Ranska vs. Italia vs. Suomi:
Ranskalainen runoilija-kuvataiteilija Christelle Mas esittää runojaan ranskaksi, jotka J-P Metsävainio lukee suomeksi. Kaisa Halmkrona puolestaan lukee Italiassa kirjoittamiaan runoja suomeksi, jotka Jukka Käräjöoja esittää italiaksi.

Musiikkia:
Vaimo ja Lapset. Kaksi tyyppiä ja vähän outoja itse keksittyjä lauluja. Joskus lainataan hyviä lauluja muiltakin. Kaksi ääntä, yksi akustinen kitara, melodika, cajon ja tamburiini muodostavat laulujen äänellisen muodon. Näkymättömät merkitykset muodostukoon yleisön päissä. On myös mahdollista, ettei tätä tarvitse sen kummemmin miettiä – voi vain heittäytyä tunnelmaan.

Klo 22 (liput 14 euroa)

Nöyrä musiikin evankelista ja oraakkeli Dave Lindholm esiintyy soolona. Davea lämmittelee oululainen muusikko Heikki Hallanoro.

Tervetuloa! Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä pienoispaneeli starttaa aika lailla seiskan paikkeilla.

HUOM! Vauhtia on otollista ja autuaallista ottaa klubietkojen merkeissä Muuttuva maailma -näyttelynavajaisista Valveen Sarjakuvagalleriassa. Paikalla ovat näyttelyn loihtijat Harri Filppa ja Hanna Schroderus. Tarjolla pientä purtavaa ja voimajuomaa!

http://www.oulucomics.com/keskus/tapahtumat/?event_id1=4