Marraskuun Musteklubi 14.11. klo 21 Rummers’ Clubilla

Huutomerkki ry järjestää Musteklubin Rummers’ Clubilla (Uusikatu 23, Oulu) lauantaina 14.11. alkaen klo 21. Ohjelmassa on runoutta, räppiä ja rokkia.

MIKI LIUKKONEN
THE DOLES
KSP
KATVE

Edellisen klubin esiintymisensä viime tingassa perumaan joutunut oululainen kirjailija-runoilija ja muusikko MIKI LIUKKONEN saapuu esittämään runoja mm. uusimmasta kokoelmastaan Raivon historia (WSOY 2015) ja kertoo samalla teoksensa taustoista ja syntyvaiheista.

Liukkosen esikoiskokoelma Valkoisia runoja julkaistiin vuonna 2011, ja seuraavana vuonna ilmestyi kokoelma Elisabet. Vuonna 2013 julkaistiin Liukkosen esikoisromaani Lapset auringon alla, joka oli Runeberg-palkintoehdokkaana. Liukkonen on voittanut J. H. Erkon kirjoituskilpailun, ja vuonna 2012 hänelle myönnettiin Oulun kirjailijaseuran Nuori Pakkala-palkinto. Liukkonen soittaa kitaraa The Scenes -yhtyeessä.

Niin ikään viime klubin esiintymisen perumaan joutunut KSP on hipidi-hiphoppia ja räppiä esittävä hutera kaksikko kylymästä oulusta. SMULION & PEKEDIN lisäksi keikalla häärii DJ KIMBONGILL. Linkistä samplea: https://www.youtube.com/watch?v=1zPLs8PjtQA

THE DOLES on yhtäkuin heinäpäistä runoutta ympättynä elektrosoundiseen sävelmaailmaan, jossa sinisen P*rkka-oluen vahva tuoksu piirtää päättymättömän taivaanrannan LONKKU-ILEN ja ANTTI PUTKOSEN luomaan sielunmaisemaan.

Illan päätteeksi tekee odotetun comebackin vuonna 2005 kuopattu KATVE. Orkesteri soittaa suoraviivaista progerokkia, ja jäsenluettelo on seuraavanlainen:

MATTI PARKKONEN: laulu
TOMI VÄISÄNEN: kitara
JANNE NISSINEN: koskettimet
ELLI OSTOLA: rummut
SANTTU HARVIO: basso

Yhtyeen vanhoja aikoja yhtyeen voi fiilistellä facebook-sivuilta https://www.facebook.com/katveyhtye/

Klubille on vapaa pääsy. Tervetuloa!