Huutomerkin Musteklubi perjantaina 8.5. klo 20 Tubassa

Huutomerkki ry järjestää Musteklubin ensi perjantaina 8.5. Ravintola Tubassa klo 20 alkaen.
Illan alkajaisiksi oululaiskirjailija Katariina Vuori kertoo esikoisromaanistaan Pula-ajalla (Nordbooks 2015). Teos on hervoton kertomus irtisanotusta toimittajasta, joka masennuksen, viranomaisten, eron ja maisemakuorien kolhimana eristäytyy henkilökohtaiselle pula-ajalle. Katariina Vuori (s.1971) on koulutukseltaan arkeologi ja fysioterapeutti. Hän on opiskellut myös mm. kulttuuriantropologiaa, tulevaisuuden tutkimusta ja merenkulun arkeologiaa. Tällä asuu Oulussa ja harrastaa mm. minttuhybridien hoivaamista ja omituisten keittokirjojen keräämistä. Aiemmin Vuorelta on julkaistu teokset Kourallinen Tabuja (yhdessä Jonna Pulkkisen kanssa), sekä Villiä vegeä (Sami Tallbergin kanssa), ja toukokuussa ilmestyvä uusi teos on nimeltään Nokkonen – suomalainen superruoka lautasella.

Uusimman Hallauksen julkkareissa mukana ovat lukunäytteineen numeroon kirjoittaneet Eemeli Anttila ja Reija Glad. Hallaus on kaunokirjallisia tekstejä sekä sarjakuvaa ja muuta visuaalista taidetta sisältävä Huutomerkki ry:n kausijulkaisu. Hallauksella on vankka jalansija pohjoissuomalaisena kulttuurilehtenä, joka tarjoaa julkaisukanavan harrastajakirjoittajille.

Erakot-duo esittää saunapuhdasta luomupoppia eli tarinoita naisista, miehistä, saunomisesta, erotiikasta ja muista mystisistä ilmiöistä. Duossa musisoivat Antti Ervasti ja Teija Mikkilä.

Illan päättää Pidätetyt Tunteet, jossa soittavat Heli Alku (laulu, kitara, piano), Pike Kontkanen, (laulu, ukulele, basso, piano), Veera Nevala (saksofoni, huuliharppu, kellopeli) ja Antti Annunen (kitara). Vuonna 2012 perustettu yhtye esittää omia suomenkielisiä biisejä omaperäisellä otteella ja suurella tunteella.

Klubille on vapaa pääsy.
Tervetuloa!