Työpaja: läpsytellen ja urahdellen

Heinäpään Kaupunginteatteri järjestää yhteistyössä Huutomerkki ry:n kanssa kaikille avoimen työpajan, jossa harjoitellaan asenteen ilmaisemista taputellen, läpsytellen, urahdellen ja murahdellen kehoperkussion ja onomatopoeettisen ilmaisun keinoin. Kurssin ote on kokeileva ja keskusteleva.
 
Pajassa työstetään teksti sanattomaksi läpsyttelyksi ja äänteiksi. Tavoitteena on siis tekstin fyysistäminen ruumiillisen ilmaisun avulla. Työstetty materiaali esitetään samana iltana yleisölle Musteklubilla Ravintola Tubassa (Mannenkatu 1) klo 21.
 
Pajan vetää Tobias Effe, ja sinne mahtuu kymmenen osallistujaa.
 
Ajankohta: 17.11.2017 klo 17-20.
 
Paikka: Oulu, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.
 
Ennakkotehtävä:  tuo kurssille kirjoittamasi lyhyt teksti (korkeintaan puoli arkkia), jossa kuvataan pelkistetysti jokin arkinen tilanne (esim. maitolasi kaatui). Kirjoita siitä myös toinen versio, jossa on mukana tilanteeseen liittyvä tunne, tunnelma tai asenne. Liioittele! ”Suuri valkoinen hyökyaalto repi perheen tunne-elämän pirstaleiksi, ajoi äidin työttömyyteen ja isän alkoholisoituneeksi gigoloksi Amsterdamiin.”
 
Ilmoittautuminen: 13.11. mennessä sähköpostilla (yhdistys@huutomerkki.fi) tai tekstiviestillä (050 363 9259/Kari Miettunen).  Kurssin hinta on 10 euroa. Maksuohjeet saa ilmoittautumisen yhteydessä.
 
Tobias Effe on näyttelijä ja nukkenäyttelijä. Hän on työskennellyt kehollisen ilmaisun parissa näyttelijänä, ohjaajana ja kouluttajana ja on Heinäpään Kaupunginteatterin taiteellisen johtoportaan ensimmäinen askelma.
 
Tervetuloa läpsyttelemään ja urahtelemaan!