Musteklubi Tubassa 21.10. klo 20

Lokakuun Musteklubi toivottaa kaikki tervetulleiksi sanataidehenkisille kinkereille Tubaan lauantaina 21.10. klo 20 alkaen!

Haluatko ostaa konsonantin? Illan aluksi Kari Miettunen vetää yleisölle avoimen kirjallisen Onnenpyörä-kisan.

Pauli Vepsäläisen kipparoimassa Nobel-minilukupiirissä tuoreen Nobel-voittaja Kazuo Ishiguro teoksen Ole luonani aina (Tammi 2005) ovat lukeneet Katri Rauanjoki ja Jaakko Markus Seppälä, jotka avaavat lukukokemuksiaan. Teos on ollut ehdolla Booker-palkinnon sekä brittiläisen Arthur C. Clarke -palkinnon saajaksi. Kirjasta on tehty myös elokuvasovitus, jonka ohjasi Mark Romanek vuonna 2010.

Runolautakunta kokoontuu ensimmäistä kertaa! Lausuntataiteilija Sari Kokkonen lukee ääneen oululaisten lyyrikoiden runoja, jotka runolautakunta arvioi. Lautakunnan vierailevina jäseninä tällä kertaa mukana Matti A. Kemi, Maija Saraste ja Jarkko Korpua. Puheenjohtajana puheenvuoroja lautakuntalaisille jakaa Kari Miettunen.

Joka muusan polkupyörä Epe Niiranen harjoittaa tällä kertaa verbaalista kuvainraastoa stand up -komiikan muotokeinoin.

Kaikille halukkaille avoimessa olutjoogassa kohtaavat nimensä mukaisesti olut ja jooga. Molemmat ovat vuosisatoja vanhoja terapiamuotoja kropalle ja mielelle, ja sopivat erinomaisesti yhteen. Joogahetken vetää Pop Up Yoga Oulu.

Johannes Pohjanojan Vartti Mårtensonille -esitys vie yleisön merimaisemiin. Jo edesmennyt Lasse Mårtenson toi Suomeen floor-show’n ja edusti Suomea Euroviisuissa vuonna 1964 kappaleella Laiskotellen. Johannes Pohjanoja on taivaanrannan lankkuaitamaalari ja vapaamatkustajain kerhon kunniajäsen.

Illan päättää Missikisat. Missikisat on vuonna 2015 perustettu tamperelainen suomirock -yhtye, riffiä palvova rytmis-melodinen jytypommi suoraan menneisyydestä ja tulevaisuudesta. Missikisiossa keikistelevät Ville (laulu ja koskettimet), Toni (kitara), Antti (basso) sekä Late (rummut).

https://youtu.be/7nwObpK14e4
https://youtu.be/4ZZhDBiCwFQ

”Jos 70-luvulta tuoksahtava, progella sopivasti flirttaileva rokkimeno kiinnostaa, niin suosittelen antamaan mahdollisuuden”

Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Tervetuloa!