VUODEN 2024 MUUSA-KIRJOITUSKILPAILU KÄYNNISSÄ

Tänä vuonna aihe on ”Tie(llä)”. Teema viittaa viittaa muun muassa kilpailun päätuomari Esa Elorannan Garbo-yhtyeen vuoden 1989 radiohittiin, lisäksi kisan järjestäjä Huutomerkki ry viettää juhlavuottaan – tietä on takana ja paljon on sen varrella nähty, ja mihin tie vieneekään seuraavassa mutkassa. Garbo: Pitkä tie

Kilpailu on avoin kaikille, jotka eivät ole julkaisseet omaa kaunokirjallista teosta. Omakustanteet tai antologiat eivät ole este. Tekstien tulee olla ennen julkaisemattomia ja suomenkielisiä. Tyylilaji on runo tai proosa, ja kilpailutyön enimmäispituus on viisi liuskaa. Proosan riviväli on 1,5 ja fonttikoko 12, runojen asettelu tarpeen mukaan. Emme ota vastaan käsinkirjoitettuja tekstejä.

Kilpailutöiden tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 23.6.2024. Tekstit lähetetään pdf-muodossa sähköpostiosoitteeseen: huutomerkki.kilpailu@gmail.com. Kirjoita sähköpostin otsikko muotoon “Kilpailutyön nimi / Nimimerkki”. Nimeä pdf-tiedosto samoin. Kirjoita sähköpostin tekstikenttään työsi nimi, nimimerkkisi, oikea nimesi ja yhteystietosi. Älä kirjoita oikeaa nimeäsi pdf-tiedostoon.

Luethan ohjeet tarkoin! Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden olla ottamatta mukaan kilpailutöitä, jotka eivät ole ohjeiden mukaisia.

Työt toimitetaan esiraadille ja päätuomarille anonyymeina. Palkintosumma on 500 euroa, joka jaetaan kolmen parhaan kesken. Voittajat julkistetaan lauantaina 17.8. Muusaklubilla. Voittajiin otetaan yhteyttä ennen julkistamistilaisuutta.

Voittajateksti(t) julkaistaan kulttuurilehti Kaltiossa. Palkintosumman lahjoittaa Uki Arkkitehdit Oy, ja kilpailun järjestämisessä mukana ovat Huutomerkin lisäksi kulttuurilehti Kaltio sekä Tähtitornin kahvila ja kirjakauppa.

Lisätietoja voi tiedustella sähköpostitse huutomerkki.kilpailu@gmail.com.