Seniori- ja kirjamessujen iltaklubi Rauhalassa 17.9.

Seniori-Messut järjestetään Ouluhallissa 17.-18.9. Messuja on ollut ideoimassa perinteiseen tapaan myös Huutomerkki ry. Messuilta saa tietoa ja ideoita mm. harrastuksiin ja arjessa selviämiseen. Kulttuuriosastoilla on kirjallisuuden ja teatterin asiantuntijoita esittelemässä toimintaansa, ja ohjelmalavoilla on monipuolista ohjelmaa. Tarkempaa tietoa messuista löytyy linkistä:

http://www.pohjois-suomenmessut.fi/

Messujen iltaklubi pidetään Ravintola Rauhalassa (Mannenkatu 1, Oulu) klo 19 alkaen. Tarjolla on runoutta, teatteria, karikatyyrejä sekä musiikkia!

Illan aluksi Marjatta Kaasila ja Lassi Kalleinen esittävät runojaan. Marjatta Kaasilan esitys sisältää ”iänpillaaman vaimon mietheitä”, ja Lassi Kalleinen on viime vuosina menestynyt lavarunouskilpailuissa.

Runebergin Hirvenhiihtäjät-kertomukseen perustuvassa runoteatteriesityksessä kurkistetaan 1800-luvun torpparien elämään Kauniit ja rohkeat -sarjan hengessä. Rooleissa Kari Miettunen ja Aapo Kukko.

Limingan taidekoulun sarjakuvaopettajien Keijo Ahlqvistin ja Tessa Astren upeassa live-karikatyyripiirtämis-show’ssa on yleisöllä mahdollisuus päästä malliksi ja saada kuvan itsestään mukaan! Samalla vetäjät tuovat ns. entisen nuoren näkökulmaa taidekoulun elämään.

Illan päättää Puistolan Tädit, tuttu ja pidetty esiintyjäryhmä erityisesti oululaisen senioriväestön piirissä. Puistolan Tätien ohjelmisto koostuu pääasiassa 1950-luvun iskelmä- ja viihdemusiikista, jonka kirkkaita tähtiä ovat muun muassa Laila Kinnunen, Annikki Tähti, Olavi Virta ja Henry Theel puhumattakaan Metro-tytöistä ja Harmony Sisterseistä. Lauluyhtye Puistolan Tädit edustaa pohjoissuomalaista tätienergiaa, elämäniloa ja ystävyyttä parhaimmillaan!

Puistolan tädit: Helkky Nevalainen, Eila Pakkanen, Anni Urpelainen ja Inka Nenonen. Orkesteri: Kaija Mäkijen (hanuri), Kaisa Tähtinen (kontrabasso), Satu Lumiaho (viulu) ja Seppo Saarinen (kitara).

Tervetuloa! Klubille on vapaa pääsy.

Tilaisuuden järjestävät Huutomerkki ry ja Pohjois-Suomen Messut ry.