Muusa-kirjoituskilpailu 2020 on käynnissä – aiheena ”halla”

Muusa-kirjoituskilpailu 2020 on käynnissä

Perinteiseksi muotoutunut Muusa-kirjoituskilpailu on käynnissä. Kilpailun järjestäjänä toimii sanataideyhdistys Huutomerkki ry. Kilpailussa haetaan jälleen lahjakkaiden kirjoittajien kaunokirjallisia tuotoksia. Aiheena tänä vuonna on “Halla”.

Kilpailu on avoin kaikille, jotka eivät ole julkaisseet omaa kaunokirjallista teosta. Omakustanteet tai antologiat eivät ole este. Tekstien tulee olla ennen julkaisemattomia ja suomenkielisiä. Tyylilaji on runo tai proosa, ja kilpailutyön enimmäispituus on viisi liuskaa. Proosan riviväli on 1,5 ja fonttikoko 12, runojen asettelu tarpeen mukaan.Vain yhdelle puolelle liuskaa saa kirjoittaa. Emme ota vastaan käsinkirjoitettuja tekstejä.

Muusa-kirjoituskilpailuun osallistumisen takarajaa siirretään: Kilpailutöiden tulee olla perillä 8.6. klo 23.59 mennessä. Kilpailuun voi osallistua sähköpostitse tai paperipostilla; tarkista osallistumisohjeet ja säännöt ohesta.

Kilpailutyöt postitetaan osoitteeseen:

Huutomerkki ry

PL 42

90015 Oulun kaupunki

Postikuoren päälle merkitään ”Muusa-kirjoituskilpailu”, ja mukaan liitetään erillinen pelkällä nimimerkillä varustettu kirjekuori, jossa nimimerkin ja kilpailutyön lisäksi kerrotaan osallistujan oikea nimi ja yhteystiedot.

Kilpailuun voi osallistua myös sähköpostitse. Kilpailutyöt lähetetään pdf-muodossa sähköpostiosoitteeseen

huutomerkki.kilpailu@gmail.com.

Teksteihin pätevät samat säännöt kuin paperiversioihin. Kirjoita sähköpostin otsikko muotoon “Työn nimi / Nimimerkki”. Nimeä pdf-tiedosto samoin. Kirjoita sähköpostin tekstikenttään työsi nimi, nimimerkkisi, oikea nimesi ja yhteystietosi.

Työt toimitetaan esiraadille ja päätuomarille anonyymeina.

Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden olla ottamatta mukaan kilpailutöitä, jotka eivät ole ohjeiden mukaisia. Kilpailutöitä voidaan julkaista Hallaus-lehdessä, ellei osallistuja sitä erikseen kiellä.

500 euron suuruinen palkintosumma jaetaan parhaiden kirjoitusten kesken. Voittajatekstejä julkaistaan Kulttuurilehti Kaltiossa ja Huutomerkki ry:n Hallaus-kausijulkaisussa. Voittajat julkistetaan Oulun Muusajuhlat -sanataidefestivaalien Muusaklubilla elokuussa 2020.

Kilpailun järjestelyissä mukana ovat festivaalia koordinoivan Huutomerkki ry:n lisäksi UKI Arkkitehdit Oy, kulttuurilehti Kaltio ja Tähtitornin Kahvilan Kesäkirjakauppa.

Kilpailun päätuomariksi kutsuttu henkilö paljastetaan tuonnempana.

Lisätietoja voi tiedustella ensisijaisesti sähköpostitse huutomerkki.kilpailu@gmail.com tai puhelimitse Tarja Longi-Korpualta (+35840 734 4093).