MUSTEKLUBI TUBASSA 25.6. KLO 20-22

Huutomerkki järjestää ensimmäisen koronakaranteenin jälkeisen Musteklubin kautta aikain torstaina 25.6. klo 20-22. Paikkana Tuba Food and Lounge osoitteessa Mannenkatu 2, Oulu.

Klubin aluksi esittäytyy Loska, uusi oululainen runouteen keskittyvä pienlehti, jonka takaa löytyvät muusikko Joonatan Rajala ja teatterintekijä Katariina Sarja. Molempia yhdistää intohimo kirjoittamiseen ja sanataiteeseen. Ensimmäinen numero ”Rakkaus tappaa” ilmestyi toukokuussa. Julkaisu sisältää Rajalan ja Sarjan runoutta menetyksestä ja sydänsuruista, ja sitä voi kuvata punk-henkiseksi underground -runoudeksi. Lehteä on myynnissä paikan päällä.

Runoesityksen tarjoilee Jouko Saksio, kaksinkertainen lavarunouden Suomen mestari. Tenhovoimainen runoperformanssitaiteilija pitää myös mielellään juhlapuheita mm. hautajaisissa.

Jarkko Korpuan ja Matti A. Kemin minilukupiiri kokoontuu jälleen yllätysvieraineen. Lukupiiriläiset ovat lukeneet tällä kertaa lukeneet Harry Salmenniemen teoksen Uhrisyndrooma ja muita novelleja. Tietoja tuolta: www.siltalapublishing.fi/kirjat/uhrisyndrooma/

Illan päättää oululainen trubaduuri Pyry Sojakka, joka esittää omaa ambient-henkistä akustista musiikkiaan.

Tilaisuus toteutetaan normaalia pienemmällä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla.

Tervetuloa!