MUSTEKLUBI TUBASSA LA 28.1. KLO 20-22.30

Huutomerkki järjestää vuoden ensimmäisen Musteklubin tunnelmallisessa Tuba Food and Loungessa. Retro- ja kierrätyshenkinen ravintola sijaitsee osoitteessa Mannenkatu 2, Oulu.

Ohjelma:

MINILUKUPIIRI: ELVIRA MADIGANIN VIIMEINEN KÖYSI JA MUITA MAHDOLLISUUKSIA

Jarkko Korpuan ja Matti A. Kemin minilukupiiri on lukenut Kari Sallamaan uusimman teoksen Elvira Madiganin viimeinen köysi ja muita mahdollisuuksia (Atrain & Nord), ja jakaa lukukokemuksiaan yleisölle. Teos liikkuu pääosin Itämeren piirissä ja sillä balto-balkanilaiselle vyöhykkeellä, joka aikanaan ulottui Tallinnasta Istanbuliin. Itämeri hulvehtii laidalta toiselle suomalaisten, virolaisten, ruotsalaisten ja puolalaisten silmille. Lapsia syntyy, lähtee lentoon ja palaa pettyneinä takaisin. Valtiaat lupaavat heille paljon, mutta ottavat tärkeimmän, unelmien mahdollisuuden. Muistaen rikollisen Ukrainan sodankin Venäjä on aina ollut kohtalomme emmekä sitä unohda. Aatteet syntyvät Euroopassa, mutta Venäjällä ne koetellaan.

KATI YLINAMPA: KYSY MITÄ TAHANSA POLKUJUOKSUSTA

Yleisökysymyksiin vastaa polkujuoksuharrastaja Kati Ylinampa. Kysy mitä tahansa aiheesta x -sarjassa aiheina ovat olleet aiemmin mäkihyppy, maailmankaikkeus, veneenrakentaminen, Raamattu, betonibrutalismi, ruumiinavaus, showpaini, tee, kädenvääntö, sananmuunnokset, Tintti-sarjakuvat, pöytäroolipelit, e-urheilu, meditaation haittavaikutukset sekä kampaamoala. 

SIRPA TARKKINEN: RUNOESITYS

Sirpa Tarkkinen matkustaa Amageriin ja syöttää poliittisen runon rippeet/rääppijäiset.

Dr. ONE

Algoritmista live coding -musiikkia dronella tai ilman. Taajuuksia avaruussatamien ääniaallonmurtajilta, sinisäveliä tangenttien tuolta puolen. Dr. ONE (Mikko Mäkitalo) on oululainen pitkänlinjan musiikintuottaja, säveltäjä ja muusikko.

TRIO PLAANAOJA

Maanläheistä musiikkia, jossa päähuomio on enemmän luonnossa kuin ihmisessä. Melodiat ja sanat ovat tarttuneet mukaan merkityksellisistä paikoista Oulusta ja maailmalta. Maailmanhistorian ensimmäisen esiintymisensä tekevän yhtyeen koostumus on seuraava:  

Jonna Konttinen: poikkihuilu, kitara

Jenni Miettunen: kitara, cajon

Tuula Väänänen: laulu

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

– esteetön pääsy

– inva-WC