MUSTEKLUBI TUBASSA 24.9. KLO 20

Syyskuun Musteklubilla tapahtuu seuraavaa:

Yleisölle avoimessa kisassa kuullaan Kari Ension runollisia anagrammi-arvoituksia. Parhaat hoksaajat palkitaan!

Jarkko Korpuan ja Matti A. Kemin minilukupiirin käsittelyssä on tällä kertaa Ina Mikkosen uutuusteos Runkkarin käsikirja (Into Kustannus). Lukupiirin vieraaksi saapuu seksuaalikasvattaja Heidi Maria Huotari. Runkkarin käsikirja on Suomen ensimmäinen laaja tietokirja seksuaalisesta älykkyydestä ja pornolukutaidosta, ja antaa mm. vinkkejä monipuoliseen ja vastuulliseen kuluttamiseen.

STUDIA GENERALIA: Porilaisten marssi

Dosentti Antti Annunen reflektoi esitelmässään vuosikymmeniä kestänyttä suhdettaan porilaiseen, tuohon kaikkien tuntemaan legendaariseen grilliherkkuun, sekä avaa siihen liittyviä mysteerejä ja harhaluuloja.

Ukuleletrubaduuri Essi & Mauri esittää tarinoita tästä maailmasta, sisimmästä tai kaukaisuudesta kauniisiin melodioihin upotettuna, suloisiin sointuihin kehystettynä. Essi & Mauri vie sinut musiikillaan aivan erityiseen paikkaan. Ohjelmistossa mm. Matkalla Vladivostokiin, Sinä olet meri, Pykeija ja Ikävöimislaulu.

Klubin päätteeksi esiintyy laulaja-lauluntekijä Aleksi Lappalainen. Orgaanista ja rosoista soundia, joka seilaa sulavasti avomerten pauhujen ja lammikoiden liplatusten välillä. Tekstejä, jotka sointuvat osana musiikkia, loikkivat yllättävästi kielen tyylien välillä ja ennen kaikkea pyrkivät saavuttamaan jotain totta muttei banaalia. Ensimmäinen single Laulu Huuhkajavaaraan kuultavissa Spotifyssä, Apple Musicissa, Youtubessa ja muissa palveluissa!

Linkkejä:
https://m.soundcloud.com/uudelleensyntyma…/sets/viisi-biisia
open.spotify.com/track/2MYNocgUf0BkrrOeacpFUG
facebook.com/aleksilappalainenmusiikki/
instagram.com/aleksi_lappalainen/

Tervetuloa!