Musteklubi Tubassa 19.1. klo 20

Illan aluksi vietetään NINA JUUSTILAN esikoiskokoelman julkkareita. Kuistilla empien -kokoelma syntyi kasvukivuista ja turhan monista kastuneista sukista. Naapureita kyttäävä, kynää ja vihkoa joka paikkaan kuljettava Juustila lukee ensi kertaa ääneen runojaan identiteetistä, aikuisuudesta sekä rakkaudesta kotikaupungin strösseleitä kohtaan, ja kertoo myös teoksensa syntyhistoriasta Aapo Kukon jututtamana.

Runolautakunta kokoontuu jälleen! Sanatataiteilija ja poeetta TEIJA ANNELI lukee ääneen oululaisten lyyrikoiden runoja, jotka runolautakunta arvioitsee omien mieltymyksiensä mukaisesti. Lautakunnassa istuvat MATTI A. KEMI, JARKKO KORPUA sekä kriitikko X. Puheenvuoroja lautakunnan jäsenille jakaa lautakunnan puheenjohtaja KARI MIETTUNEN.

Joka muusan polkupyörä EPE NIIRANEN harjoittaa verbaalista kuvainraastoa stand up -komiikan ilmaisu- ja muotokeinoin.

Zumbaohjaaja MINNA ”Minde” LUKKARI vetää yleisölle avoimen runozumban! Lantiot vatkataan ja vispataan, kaulitaan ja käännetään tällä kertaa kotimaisen runomusiikin tahdissa.

Mystistä tunnelmointia loppuiltaan tuo OULUN YLIOPPILASTEATTERI, joka tarjoaa esimakupalan tulevasta Noitavasara-näytelmästä. http://oulunylioppilasteatteri.fi/index.php?id=noitavasara

Klo 22 ilta muuttuu maksulliseksi, kun lavalle kapuaa MAMMANTYTÖT. Tuore ja valloittava duo Helsingistä hurmaa heleällä stemmalaululla, villeillä vihellyssooloilla ja railakkaalla soitolla. Duon ohjelmisto koostuu sekä omista sävellyksistä että suomalaisista kansanlauluista ja -sävelmistä. Kappaleet kertovat tarinoita etäsuhteen raastavuudesta, flirttailusta, puolison kuolemasta ja ryyppäämisestä niin exän kuin hämärän lontoolaisen tyyppi-ihmisen kanssa. Heippatirallaa saakeli! https://soundcloud.com/mammantytot

Liput klo 22 alkaen 4 €, alkuilta on pääsyliputon.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Kari Miettunen
Tuottaja
Huutomerkki ry
+35850 363 9259
kari.ensio.miettunen@gmail.com