Kirjanjulkistamiskiertue: Ahtinen & Seppälä

Like Kustannuksen oululaiset kirjailijat Lauri Ahtinen ja Jaakko Markus Seppälä lähtevät kiertueelle juhlistamaan uusien kirjojensa julkaisemista. Tilaisuuksissa on mukana myös muita mielenkiintoisia esiintyjiä. Huomionarvoista on myös, että Seppäläkin aikoo esittää tilaisuuksissa omia laulujaan jos sille päälle sattuu. Alla kiertueaikataulu ja ohjelma. Tsekatkaapa ja tullos paikalle!

Ensin kuitenkin lyhyet esittelyt kirjailijoista:

Lauri Ahtinen on sarjakuvantekijä-multitaiteilija. Tuore teos Homepäiväkirja on henkilökohtainen kertomus homehelvetistä, johon Ahtinen perheineen joutui ostettuaan omakotitalon. Kuvaa ja sanaa yhdistelevässä albumissa ilmeikkäät piirrokset ja avoin kerronta tarjoavat riipivän lukukokemuksen. http://www.lauriahtinen.com/

Jaakko Markus Seppälältä on julkaistu lyhytproosaa useissa kirjallisuuslehdissä, ja hän voittanut mm. Risingshadow-novellikilpailun. Nyt julkaistava esikoisteos Lemen on kuumeinen teknotrilleri lähitulevaisuuden maailmasta, jossa ihmistehtaat valmistavat raaka-ainetta suuryrityksille. http://huutomerkki.fi/jaakko-markus-seppala

Kiertueen aikataulu:

Ke 21.1. klo 21.30 Kokkola, Corners’s Pub (Torikatu 24)

Kirjailijoiden lisäksi mukana tunnelmassa ovat Hailuodon paras ja ainoa punk-duo Parrakas nainen eli Kati Hiekkapelto ja Susanna Rapinoja, sekä oululainen Kari Miettunen, joka esittää kitaran kera otteita musiikillisesta ”runoelmastaan”.

To 22.1. klo 21 Helsinki, Juttutupa (Säästöpankinranta 6)

Julkkareiden jälkeen yleisöä viihdyttävät laulaja-lauluntekijät Esa Eloranta, Kili Kauppi sekä Mikko Perkoila! Arvaa harmittikko, kyselivät jo muinaiset foinikialaiset aikoinaan.

Pe 23.1. klo 18 Tampere, Tulenkantajat-kirjakauppa (Hämeenpuisto 25)

Julkkarien höysteeksi proosaa, runoutta ja perfrormanssia scifihengessä(kin) tarjoilevat Anni Nupponen, Saara Henrikkson, M. G. Soikkeli sekä Tero Hannula. Mukana myös Kili Kauppi, tuo teini-ikäinen semipornahtava Tapio Rautavaara.

La 24.1. klo 21 Jyväskylä, Vakiopaine (Kauppakatu 6)

Ahtisen ja Seppälän lisukkeena runoineen Suvi Valli ja Marko Niemi, ynnä Jaakko Markus Seppälän musiikkiesityskin onpi luvassa.

Kiertueen järjestelyissä on vahvasti mukana oululainen kirjoittajayhdistys Huutomerkki, jonka tuottaja Kari Miettunen juontaa osan kiertueen tilaisuuksista.

Tervetuloa allihuuppa!