Vuoden ensimmäinen Musteklubi pe 10.1.

Vuoden ensimmäinen Huutomerkin Musteklubi 10.1. klo 22 Nuclear Nightclubilla!

Ohjelmassa musiikkia, runoutta ja kirjajulkkarit.

Esiintymässä:

Kauko Röyhkä
Sami Lopakka
Heli Slunga
Jere Vartiainen

KAUKO RÖYHKÄ saapuu illan musiikkivieraaksi ja aloittaa kinkerit esiintymällä soolona. Röyhkä on vuodesta 1980 lähtien ärsyttänyt, järkyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansaa lauluillaan ja romaaneillaan, eikä tämä monipuolinen lahjakkuus osoita hyytymisen merkkejä.

SAMI LOPAKKA tarinoi kirjajulkkareissa esikoiskirjastaan Marras (Like). Sentenced-yhtyeestä tutun Lopakan teos on road-romaani pohjoissuomalaisen bändin kiertueesta, kertomus kaveruudesta, viinasta, pimeydestä ja kotiinpaluusta. Kirjaa on myytävänä paikan päällä tekijän omistuskirjoituksen kera. Otteita kirjasta lukuteatterina esittää MAU JÄRVINEN.

HELI SLUNGA kertoo menneen vuoden tekemisistään ja esittää omia runojaan. Slunga on oululainen, kolme runoteosta julkaissut runoilija, vapaa kirjoittaja ja Oulun Vuoden taiteilija 2013, jonka runoissa ei sanoja tai kielikuvia säästellä, vaan koko naisena olemisen kauneus ja kauheus käydään litisten, läiskyen ja ruoskien – mutta myös rakastaen – läpi.

JERE VARTIAINEN on myös paikalla runoineen. Oululainen Vartiainen julkaisi taannoin esikoisrunokokoelmansa Kirjoitin tämän kärpäspaperille eikä se tarkoita paljon mitään (Hai 2013).

Klubin päätteeksi KAUKO RÖYHKÄ esiintyy MAURICE WHITLE SPORTS (France) -nimisen rokkibändin kanssa. Kokoonpano esittää pääasiassa Röyhkän alkupään tuotantoa. Yhtyeessä soittavat Antti Tukio (kitara), Antti Annunen (kitara), Kari Miettunen (basso) ja Pasi Aikio (rummut).

Klubi alkaa klo 22. Liput maksavat 14 euroa, ja niitä voi ostaa ennakkoon Levykauppa Äxästä, Hallituskatu 29.

Tervetuloa!