Vuoden 2015 Muusa-kirjoituskilpailu on käynnistynyt!

Perinteinen Muusa-kirjoituskilpailu on käynnistynyt. Kilpailussa haetaan jälleen lahjakkaiden kirjoittajien kaunokirjallisia tuotoksia. Aiheena tänä vuonna on ”Muisti”. Kilpailun päätuomarina toimii Oulun kaupunginteatterin näyttelijä Tuula Väänänen.

Kilpailu on avoin kaikille, jotka eivät ole julkaisseet omaa kaunokirjallista teosta. Omakustanteet tai antologiat eivät ole este. Tekstien tulee olla ennen julkaisemattomia ja suomenkielisiä. Tyylilaji on runo tai proosa, ja enimmäispituus viisi liuskaa. Fonttikoko on 12, ja vain yhdelle puolelle liuskaa saa kirjoittaa. Emme ota vastaan käsinkirjoitettuja tekstejä.

Kilpailutyöt postitetaan osoitteeseen:
Huutomerkki
c/o Kaltio
PL 42
90015 Oulun kaupunki

Kilpailutöiden tulee olla perillä torstaina 23.7. mennessä (ko. päivän postileima riittää). Kuoren päälle merkitään ”Muusa-kirjoituskilpailu”, ja mukaan liitetään erillinen nimimerkillä varustettu kirjekuori, jonka sisällä on nimimerkin lisäksi oikea nimi ja yhteystiedot.
500 euron suuruinen palkintosumma jaetaan parhaiden kirjoitusten kesken. Parhaita tekstejä julkaistaan kulttuurilehti Kaltiossa ja Huutomerkki ry:n julkaisemassa Hallaus-kausijulkaisussa.

Voittajat julkistetaan Ravintola Tubassa (Mannenkatu 2) pidettävällä Muusaklubilla 22.8. alkaen klo 20. Kilpailun järjestävät Huutomerkki ry, UKI Arkkitehdit Oy, kulttuurilehti Kaltio ja Nisperon Kahvilakirjat.
Lisätietoja saa laittamalla sähköpostia osoitteeseen yhdistys(at)huutomerkki.fi tai tuottaja Kari Miettuselta (050 363 9259).