Muusa-kirjoituskisaan ehtii vielä! Osallistua voi 8.6. asti

Muusa-kirjoituskilpailun osallistumisaikaa jatketaan tiistaihin 8.6.2021 klo 23.59 asti! Tämän vuoden aihe on “Oulun äänet”. Haluamme nostaa aiheella Euroopan kulttuuripääkaupungiksi hakevaa Oulua.

Kilpailu on avoin kaikille, jotka eivät ole julkaisseet omaa kaunokirjallista teosta. Omakustanteet tai antologiat eivät ole este. Tekstien tulee olla ennen julkaisemattomia ja suomenkielisiä. Tyylilaji on runo tai proosa, ja kilpailutyön enimmäispituus on viisi liuskaa. Proosan riviväli on 1,5 ja fonttikoko 12, runojen asettelu tarpeen mukaan. Emme ota vastaan käsinkirjoitettuja tekstejä.

Kilpailutöiden tulee olla perillä 8.6.2021 klo 23.59 mennessä. Pandemiatilanteen takia kilpailuun voi tänä vuonna osallistua vain sähköpostitse.

Kilpailutyöt lähetetään pdf-muodossa sähköpostiosoitteeseen

huutomerkki.kilpailu@gmail.com.

Kirjoita sähköpostin otsikko muotoon “Työn nimi / Nimimerkki”. Nimeä pdf-tiedosto samoin. Kirjoita sähköpostin tekstikenttään työsi nimi, nimimerkkisi, oikea nimesi ja yhteystietosi. Älä kirjoita oikeaa nimeäsi pdf-tiedostoon.

Työt toimitetaan esiraadille ja päätuomarille anonyymeina.

Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden olla ottamatta mukaan kilpailutöitä, jotka eivät ole ohjeiden mukaisia.

Palkintosumma on vähintään 500 euroa jaettuna kolmen parhaan kesken sekä kirjapalkintoja. Voittanut teksti julkaistaan Kaltiossa 6/2021. Myös muita kilpailutekstejä saatetaan julkaista Kaltiossa. Osallistumalla kilpailuun annat luvan tekstin julkaisuun Kaltiossa. Voittajat julkistetaan Oulun Muusajuhlat -sanataidefestivaalien Muusaklubilla elokuussa 2021. Tiedotamme myöhemmin korvaavasta julkistamistilaisuudesta, jos Muusaklubin järjestäminen ei ole pandemiatilanteen vuoksi mahdollista.

Kilpailun järjestelyissä mukana ovat festivaalia koordinoivan Huutomerkki ry:n lisäksi kulttuurilehti Kaltio, UKI Arkkitehdit Oy, Oulu-seura ja Tähtitornin Kahvila.

Kilpailun päätuomarina toimii tänä vuonna kulttuuripersoona Simo Frangén.

Lisätietoja voi tiedustella ensisijaisesti sähköpostitse huutomerkki.kilpailu@gmail.com tai puhelimitse Aleksi Nikulalta (+358 50 547 9594).