MUSTEKLUBI VOIMALASSA 20.12. KLO 20

Tervetuloa joulukuiselle Musteklubille, jonka pääesiintyjänä on nykyaikana äärimmäisen harvoin (jos silloinkaan) keikkoja tekevä yhtye TERVEET KÄDET.

LÄJÄ ÄIJÄLÄN luotsaama, kotimaamme kautta aikojen ensimmäinen ja nykyisin legendaariseksi tituleerattu hardcore punk -yhtye Terveet Kädet lopetti toimintansa vuonna 2016 lähes neljänkymmenen toimintavuotensa jälkeen, koska laulajan mukaan tämä kansainvälisestikin maineikas orkesteri ei ollut hänelle itselleen enää kyllin aktuelli. Kokoonpano jatkoi Lapin Helvetti -nimellä, mutta tänä vuonna Äijälä on aktivoitunut jälleen TK-tuotannon kanssa! Luvassa on perinteiseen tyyliin turpaanvetoa ja sähköshokkihoitoa, ei mitään maljapuheita!

Lämmittelyaktista vastaa tähtitieteilijän koulutuksen saanut käsilläkävelevä kulkuri ja muusikko-kirjailija HEIKKI HALLANORO, jonka erikoisalaa ovat soivat romaanit eli kirjat joiden jokaisella luvulla on laulu. Hänen toinen studioalbuminsa on nimeltään Huurrehelmet, jonka hän on säveltänyt omaan romaaninsa Viivalla. Nyt kuullaan lauluja myös Hallanoron tulevasta romaanista, johon ilmestyy ensi vuonna musiikkialbumi Sydänhierontaa. Heikki soittaa (laulu, piano, rummut) yhdessä kahden maineikkaan muusikon kanssa: LENE LEINONEN (basso) ja ILARI KINNUNEN (kitara) ovat perustajajäseniä mm. seuraavissa orkestereissa: Terveet Kädet, Lapin Helvetti, Plan E, Kürøishi, Death Trip, sekä The Kolmas. Tänään on luvassa kuitenkin muuta kuin hc punkkia!

www.heikkihallanoro.com/

Klo 20 ovet
Klo 21 Heikki Hallanoro
Klo 22 Terveet Kädet

Liput 11 euroa ovelta klo 20 lähtien sekä ennakkoon www.billetto.fi

www.voimala1889.fi