MUSTEKLUBI TUBASSA 5.12. KLO 20

HUOM! TILAISUUS PERUTTU KIRISTYNEIDEN KORONARAJOITUSTEN TAKIA! 

Musteklubin pääesiintyjäksi saapuu Kauko Röyhkä esittämään varhaistuotantoaan yhtyeensä kera. Alla koko klubin ohjelma ajallisessa etenemisjärjestyksessä:

RUNOVIDEO: VUOKAAVIOMIEHET

Illan aluksi nähdään Susinukke Kosolan runovideo Vuokaaviomiehet, joka on taiteilijan tilaustyö tämän vuoden Varsinais-Suomen Runoviikolle. Susinukke Kosola:

”Varsinais-Suomen Runoviikko tilasi minulta runovideon. Päätin käyttää tilaisuuden kertomalla, miten lakkasin olemasta mies koska miehuus tuntui samalta kuin Rick olisi ampunut portaalin vatsaani ja sisuskaluni olisivat valuneet ulos vieraalle planeetalle. Videolla kuullaan myös miesasialiikkeen tulkinta Vanhus ja meri -klassikosta ja diagnosoidaan kommenttikenttien MUTTA ENTÄS MIEHET -miehet.”

RUNOLAUTAKUNTA

Tällä kertaa yleisö ja runolautakunnan jäsenet saavat kuullakseen lausuntataiteellisesti esitettyjä oululaisten lauluntekijöiden laulutekstejä, jotka lautakunta pisteyttää ja arvioi omien makumieltymystensä mukaisesti tietämättä etukäteen, kenen tuotokset ovat kyseessä. Lautakunnassa istuvat vakiokasvot Matti A. Kemi ja Jarkko Korpua sekä perinteinen yllätysvieras. Tekstit on valikoinut Kari Miettunen, joka myös esittää ne.

KYSY MITÄ TAHANSA MAAILMANKAIKKEUDESTA!

Kysy mitä tahansa aiheesta x -sarjan ensimmäisen osan otsikkona oli Kysy mitä tahansa mäkihypystä. Yleisön kysymyksiin vastasi tuolloin ex-mäkihyppääjä ja lajivalmentaja Tuomas virtanen. Nyt kysymyksiin vastaa tähtitieteilijä Pertti Rautiainen, joka ei taatusti jää sanattomaksi minkäänlaisen kysymyksen edessä, olipa sitten kyseessä maailmankaikkeuteen liittyvät filosofiset, tekniset tahi henkiset ulottuvuudet tai vaikkapa universumiin liittyvä triviatieto.

SUNNA & SAJME: TANSSIPERFORMANSSI

Röyhkeään iltaan ja sopivan sekavaan tunnelmaan johdattelevat Sunna ”Susanna” Leppänen ja SaJme ”Saara” Merenselkä tuomalla tilaan asenteensa ja instrumenttinsa. Näkemysrikkaat ja kokemusvinoutununeet taiteilijat maalaavat hetkestä syntyviä maisemia harmonikan, äänen ja liikkeen keinoin. Luvassa on moderni ääni-liikemaisema-performanssi Sunnan välittäessä voimaansa haitariin ja SaJmen kehoinstrumentin heittäytyessä hetken aaltoihin. Tervetuloa kastelemaan varpaat ja hämmentymään!

TRUBADUURI PANU AHTINEN

Laulava kalakauppias Panu Ahtinen suo antejaan tarinoimalla folk- ja pophenkisissä lauluissaan luonnosta, rakkaudesta ja murheesta. Ahtinen vaeltaa kitaransa kera suomalaissa erämaissa ja metsissä sekä nuoren (lue: varhaiskeski-ikäisen) miehen mielenmaisemassa.

KONSERTTI (KLO 22): KAUKO RÖYHKÄ & MAURICE WHITLE SPORT (FRANCE)

Kirjailija ja rockmuusikko Kauko Röyhkä on jo aioneita ärsyttänyt, järkyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansalaisia lauluillaan. Vuonna 1980 ilmestynyt esikoisalbumi Steppaillen on olennainen osa kotimaista rock-kaanonia. Nyt Röyhkä esittää kansainvälisen rockyhtyeen kanssa klassikoita alkutuotantokaudeltaan, joita ei kuule livenä muualla! Ohjelmisto sisältää mm. musiikkiteokset Ihmisen paras ystävä, Kanerva sekä Uusia tansseja.

”Tanssimaan, hyvät naiset ja herrat / elämä on ihanaa / tanssimaan, hyvät naiset ja herrat / vai täytyykö potkaista pois jakkara alta?”

– K. Röyhkä

Liput: ennakko 13 € (+ 1,52 €), ovelta 16 €

https://billetto.fi/e/musteklubi-liput-495176

Tervetuloa!

Tilaisuus toteutetaan normaalia pienemmällä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla.

www.tuba.fi