MUSTEKLUBI TUBASSA 3.2. klo 20

Huutomerkin Musteklubilla on mukana pitkästä aikaa myös OPEN MIC -osuus!

Illan aloittaa kemijärveläinen ilmaisutaidon moniottelija ja estraditaiteilija MARJA POUTANEN esityksellään joka kantaa nimeä KEHTAISKO. Esitys sisältää sikermän aamusivujen tunnelmia. Kun ripeydensiemenet ovat kadoksissa. Tai harmittaa. Tai naurattaa. Eikä aina tiedä kumpaa tekee enemmän.

Yksinpuhelun jälkeen esiintymislava kutsuu yleisöä esittämään omia runojaan. OPEN MIC -osuudessa mikrofoni on vapaa kaikille, jotka haluavat esittää omia tekstejään. Runoja, riimejä, sanataidetta… Lavarunoudessa avautuu parhaimmillaan se, että runous voi olla muutakin kuin julkaistu runokirja. Lavan lämmittää runoileva multitaiteilija ja puistokoripallotalentti LAURI AHTINEN. Ilmoittautuminen paikan päällä.

Luuppibassorunoräppiä esittävät LONKKU-ILE & SAMPPA ROHKIMAINEN. Lonkku-Ile on rap-taiteilija, runoilija ja zine-lehti Esan päätoimittaja. Samppa Rohkimainen on veneenrakentaja ja opettanut alaa muun muassa Bolognan yliopistossa.

KATUOJAN SEIREENIT on kahden elämäntapataiteilijan poliittisesti epäkorrekti kulttuurihäirintä-performanssiprojekti, joka tekee mitä haluaa missä haluaa. Esityksessä kuullaan muun muassa Sipilän aaria. EEVA-MARIA KAUNISKANGAS on näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä. HELI SLUNGA on kirjailija, runoilija ja esiintyvä taiteilija.

Illan päättää yhtye USKOVAISET. Kolmihenkinen orkesteri soittaa vähäeleistä ja tummasävyistä suomenkielistä rock-musiikkia, tupakan ja kahvin sekaisia visioita lakeuksilta ja lähiöistä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Ravintola Tuba
Mannenkatu 3
90100 Oulu