Musteklubi 3.6.2016

Huutomerkin kesäistä Musteklubia vietetään runoillen, poppaillen ja visaillen.

Illan alkajaisiksi pidetään kaikille avoin elokuva-aiheinen KINOVISA jossa ei kilautella kaverille. Parhaat tietäjät palkitaan!

Runoesityksineen lavalle kiipeävät seuraavat taiteilijat:

SAAGA SEES on ovenraoissa, viinillä täytetyissä uima-altaissa, vieraissa sängyissä ja kylmävaloisissa kapakoissa viihtyvä nuori nainen, jonka myrskyävässä mielenmaisemassa tunnelmat vaihtuvat kyynelten holtittomasta virrasta riettaaseen tanssiin ja häpeän suunnattomuuteen.

JONNE PILTONEN on 21-vuotias oululainen ex-mäkihyppääjä ja runoilija, joka yhdistelee räppiä ja runoutta intensiivisellä ja rytmikkäällä otteella. Tuosta vähän malliksi linkkiä:
https://www.facebook.com/yleoulu/videos/10153617387094757/?__mref=message_bubble

JOEL KARPPANEN on oululainen valokuvaaja ja runoileva taiteilija, joka tällä kertaa esittää pohjoismaista nykyrunoutta ja otteita Karl Ove Knausgårdin tuotannosta.

HAPPI 9 on J. J. REKISEN säveltämä ja tekstittämä elektroniikan, runouden ja popin kudelma, jossa Rekinen käpistelee sekvenssejä ja kitaraa, kun taas TEIJA MIKKILÄ lausuu ja laulaa.

Runoklubbailun jälkeen noin klo 21 alkaa lipunmyynti (5 euroa), ja kymmenen paikkeilla esiintyy tämmöinen yhtye:

PUNAISEN KUNINGATTAREN PERIAATE

Kahdeksanhenkinen oululais-tamperelainen kyhäelmä perinteistä suomiprogea, kokeellista vaihtoehtorockia, 1960-luvun huuruista poppsykedeliaa sekä sakeaa kerrontaa, jonka mystisessä atmosfäärissä on otollista ja autuaallista leijailla.