Musteklubi 11.10. Tubassa

Huutomerkki toivottaa kaikki tervetulleiksi Musteklubille, joka pidetään lokakuun 11. pvä Ravintola Tubassa (Mannenkatu 2, Oulu). Klubille on vapaa pääsy, ja tässäpä alla mitä mielenkiintoisin ohjelma:

Klo 20-21 esiintyy Sepi Kumpulainen, Kalevankadun laulava talonmies. Sepi on huumoripersoona, jonka lavashow on armotonta menoa pullollaan. ”Mä olen mahtava mies”, toteaa Sepi itsestään samannimisessä sävelteoksessaan. Dibba dai!

Sepin jälkeen vietetään Jere Vartiaisen uuden runokokoelman ”Enimmäkseen en nuku alasti” (Nordbooks) julkkareita. Jere Vartiainen on oululainen sanataiteilija, sirkushevonen ja lavarunouden hallitseva Suomen mestari. Hänen esikoiskokoelmansa ”Kirjoitin tämän kärpäspaperille, eikä se tarkoita paljon mitään” (Nordbooks) ilmestyi viime vuonna. Jereä haastattelee multitaiteilija Lauri Ahtinen, ja Jere esittää tilaisuudessa myös runojaan.

Kirjailija Jarmo Stoor kertoo kohukirjastaan Nokian varjossa musisoitujen otteiden avustuksella, joita esitetään Latistajien ehtymättömin voimin. Äänessä ja sanoissa Jarmo Stoor, sävelissä ja soittimissa kirjailija-muusikko Heikki Hallanoro.

Illan päättää laulu- ja soitinyhtye Rommakko. Rommakko on oululainen folk´n´roll -yhtye ja vauhdikas live-bändi, joka julkaisi kesällä debyyttialbuminsa ”Juhlat”. Yhtye esittää omia, usein paikallisväritteisiä lauluja, joissa on vivahteita folkista, rockista, maailmanmusiikista, popista ja vanhasta laulelmaperinteestä. Rommakossa soittavat Mika Kolehmainen (laulu, kitara, haitari), Tomi Kiilakoski (kitara, mandoliini), Essi Räsänen (viulu, laulu), Janne-Ernest Hansen-Haug (basso) ja Kili Kauppi (lyömäsoittimet).