Marraskuun Musteklubi 14.11.

Huutomerkki pitää Musteklubin perjantaina 14.11. Nuclear Nightclubilla (Uusikatu 23, Oulu) klo 20 alkaen.

Illan alkajaisiksi julkistetaan uusin Hallaus-aikakauskirja, jonka teemana on tällä kertaa harhat. Tekstejään lukemassa ovat numeroon kirjoittaneet Heikki Ruokangas, Lassi Kalleinen ja Jaakko Markus Seppälä. Hallaus on Huutomerkin kausijulkaisu, joka julkaisee kaunokirjallisia tuotoksia, mutta ei ole myöskään sokea rumistelevalle, epäkirjalliselle tai muuten vain kierolle testille tai kuvalle.

Runoutta tarjoilee Toni Rakastaja-Rissanen, joka yhdistelee esityksessään kurkkulaulua, lausuntaa ja konemusiikkia.

Jazzduo Heikki Ruokangas & Henrik Hako-Rita kertoilee ja improvisoi kitaroillaan omia ja muiden tarinoita modernin jazz-musiikin kielellä.

Hallitsevat katusoiton Suomen mestarit, Rosa Latva & Keke Lammassaari, on kokkolalainen duo. Pop/proge/rock/folk -henkinen ohjelmisto koostuu lauluista ja runoista, joissa kyytiä saavat niin parisuhteet kuin politiikkakin, huumoria unohtamatta. (Keke Lammassaari – laulu, kitara, koskettimet, Rosa Latva – laulu, kantele, piano)

Nukketeatteriesityksen saattelemana ilta muuttuu maksulliseksi klo 23 kahdeksan (8) euron piletein, kun lavalle saapastelee pieksämäkeläinen yhtye FM2000. Orkesterin musiikki on sekoitus metallia, punkkia, humppaa ja etnistä musiikkia, ja kertomansa mukaan juuri tämän sekamelskan johdosta yhtye on löytänyt kerrassaan (ainakin itseään) tyydyttävän musiikkityylinsä.

Tervetuloa klubille!