Kirjoittajakoulutusta Muusajuhlilla: Elämä tarinaksi

Huutomerkin sanataidefestivaali Muusajuhlat järjestetään 13. – 17.8. Tuttuun tapaan tarjolla on myös kirjoittajakoulutusta:

Mistä aloittaa elämäntarinan kirjoittaminen ja mitä tapahtumia tai vaiheita ottaa mukaan? Huutomerkki ry ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto järjestävät Elämäntarina-työpajan osana Oulun Muusajuhlat -sanataidefestivaalia lauantaina 16.8. klo 10-15.30.

Elämäntarinan kirjoittamiseen ei ole vain yhtä tapaa. Aiheena voi olla koko elämä, tietty teema tai ajanjakso. Elämäntarinassa aiheena on todellinen henkilö, mutta tarinan kerrontaan voi käyttää myös fiktiivisiä keinoja. Elämäntarina-työpajassa tutustutaan harjoituksin ja esimerkein elämäntarinan kirjoittamistekniikoihin, aloittamistapoihin ja sisältörunkoihin. Työpaja soveltuu kaikille elämäntarinan kirjoittamista suunnitteleville ja muille kirjoittamisen harrastajille.

Kouluttajana on kirjallisuusterapiaohjaaja Marja-Riitta Vainikkala, ja koulutuspaikkana kesäyliopiston tilat Oulun keskustassa.

Koulutukseen tulee ilmoittautua 2.8. mennessä. Kurssimaksu on 30 euroa (laskutus kurssin jälkeen). Sähköisen ilmoittautumisen voi jättää kesäyliopiston kotisivujen kautta (alla). Ilmoittautumislomake löytyy Huutomerkki ry:n logon alapuolelta.

http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/elamantarina-tyopaja/

Ilmoittautua voi myös puhelimitse (044 465 2205 tai 044 465 2206) tai s-postilla (kesayo(at)pohjois-pohjanmaa.fi). Käyntiosoite on Torikatu 22 A, 2. krs. (Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta.)

Tervetuloa työpajaan!

Parhain terveisin
Kari Miettunen
Tuottaja
Huutomerkki ry/Oulun Muusajuhlat
+358 50 363 9259