Jatkoa Kun maailma on vino -kirjoituskurssille 26.4.

Huutomerkki ry järjestää yhden päivän mittaisen kirjoituskurssin ”Fantasioi kirjoittavasi – harjoitusten kautta käsiksi uusiin maailmoihin”.

Kurssi on itsenäinen jatko-osa joulukuussa pidetylle ”Kun maailma on vino” -kurssille, joka osoittautui niin suosituksi, että päätimme jatkaa samalla teemalla. Kurssilla perehdytään edelleen realismin ja fantasian yhdistämiseen kirjoittamisessa ja tehdään harjoitteita. Tilaisuus on avoin kaikenlaisille ja kaikenikäisille kirjoittajille, joita fantasian kirjoittaminen kiinnostaa. Kurssin sisältö ja toteutustapa poikkeaa edellisestä, joten se sopii niin uusille kuin aiempaan koulutukseen osallistuneille.

Kurssin pitää oululainen äidinkielen opettaja, luovan kirjoittamisen ohjaaja ja kirjailija Katri Rauanjoki (s. 1973). Hänen esikoisromaaninsa Muuri (2012) on fantastista realismia hyödyntävä
teos, jossa mahdollinen ja mahdoton kohtaavat.

Ajankohta on sunnuntai 26.4.2015 klo 10-16 ja paikka Kulttuuritalo Valveen neuvotteluhuone, Hallituskatu 7, Oulu (2. krs. Ojakadun puolelta).

Kurssille voi ilmoittautua 20.4. mennessä s-postilla (yhdistys@huutomerkki.fi), puhelimitse 050 363 9259/Kari Miettunen tai lähettämällä postia osoitteeseen:

Huutomerkki ry
c/o Kaltio
PL 42
90015 Oulun kaupunki

Maksuohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssille mahtuu 12 osallistujaa, ja kurssin hinta on 25 euroa. Ota mukaasi muistiinpanovälineet (läppärikin käy) sekä sellainen fantasiakirja, joka on jäänyt vaivaamaan sinua joko hyvällä tai huonolla tavalla!

Tervetuloa kurssille!