HELMI OPEN MIC II 30.6

Helmi Open Mic II toivottaa kaikki runoilijat, räppääjät, tarinankertojat ja oman elämänsä sanataiteilijat viettämään lyyrillistä lauantai-iltaa järjestyksessään jo toiselle lavarunoklubille ensi lauantaina 30.6. klo 19-21. Jatkossakin klubi tullaan järjestämään kuukauden viimeisenä lauantaina.

Lavarunoklubilla kaikki ovat tervetulleita esittämään omia runojaan, rap-lyriikoitaan, spoken word -tekstejään tai vaikkapa lavakomiikkaa!

Klubit pidetään Pub & Club Letkunpuiston Helmessä (uusikatu 23, Oulu).

Tällä kertaa runolavan lämmittävät toistaiseksi nimeämättömät runoilijat, ja heidän jälkeensä vedenpaisumus eli stage on pyhitetty yksinomaan avomikittelylle. Kuvio on selkeä: kuka tahansa on tervetullut esittämään omia hengentuotoksiaan rennon ja kannustavan ilmapiirin vallitessa. Open mic -esiintyjällä on noin viisi minuuttia aikaa esittää omaa materiaaliaan.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta ennakkoilmoittautumalla varmistat paikkasi kaupungin ainoan lavarunoklubin lavalla. Mikin äärelle pääset nostattamalla jonkin raajoistasi pystyyn tai muutoin kiinnittämällä juontajan huomio itseesi, kun hetkesi tuntuu ajankohtaiselta. Aikaisempi esiintymiskokemus ei ole välttämätöntä. Äänilaitteisiin voit yhdistää myös kitarapiuhan (tuo oma kitara) tai taustabiitit.

Helmessä voit myös nauttia mojovista juomatarjouksista: aina Open mic -klubien aikana klo 19-22 olut, siideri ja lonkero maksavat vain 3,5 euroa!

Illan juontaa Huutomerkki ry:n tuottaja Kari Miettunen. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa tyylikkääseen koko kansan pubiin runomaailmain syöveri-pyörteisiin!

Ennakkoilmoittautumiset ja lisätiedot: kari.ensio.miettunen@gmail.com