Hallaus

Hallaus, äänekkään pohojosen pää-äänenkannattaja, puhisee Huutomerkki ry:n rahisevana kaijjuttimena Oulusta maailmalle. Julukasussa julukastaan pääasiallisesti kaunokirijallisia kirijotuksia, joskaa se ei oo sokia myöskään tekstille, joka näyttäytyy rumistelevana, epäkirijallisena taikka muuten kierona.

Ilmestyy: Kahdesti vuodessa kesä- ja joulukuussa.
Hinta: Ovh 6 Eur, vuosikerta 12 Eur (sisältyy Huutomerkin jäsenmaksuun 15 Eur.)
Julkaisija: Huutomerkki ry, Oulu. Hallaus on Kultti ry:n (Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liiton) jäsen.
Tilaus: 12 Eur/vuosikerta (tai 15 Eur, mikäli haluat tukea Huutomerkki ry:n toimintaa jäsenyydelläsi). Voit tilata lehden ottamalla yhteyttä päätoimittajaan.
Irtonumeromyynti: Oulussa Real Deal Isokadulla, kesäisin Tähtitornin kirjakahvila Linnansaaressa ja Jamera-lukiokirjakauppa Asemakadulla. Päätalo-instituutti Taivalkoskella, Tulenkantajat-kirjakauppa Tampereella, Akateemiset kirjakaupat kautta maan. Hallauksia on tyrkyllä myös Huutomerkin tilaisuuksissa kautta aikain.

Päätoimittaja: Jussi Moilanen (jussimoi@gmail.com, puh. 040 716 4352)
Toinen päätoimittaja: Aleksi Nikula
Taittaja: Anni Hyypiö
Mainokset ja ilmoitukset: Ihmiset, jotka ovat luovuuden asialla, voivat tiedustella ilmoitus- ja mainostilaa päätoimittajalta.
Ilmoitushinnat: Etukansi sisus 250 eur. Takakansi sisus 200 eur. Lisäväri sopimuksen mukaan.
Tekniset tiedot: Hallaus on B5-kokoinen mustavalkoinen aikakausjulkaisu, jossa on 60-74 sivua. Julkaistavien kuvien tulee olla vähintään 300 dbi.